Ексклузивният договор за посредничество при продажба на недвижим имот обсъждат на семинар в Бургас

Ексклузивният договор за посредничество при продажба на недвижим имот обсъждат на семинар в Бургас - E-Burgas.com

Ексклузивният договор за посредничество при продажба на недвижим имот е една от темите на двудневният семинар-обучение, което местната структура на Националния съвет на НСНИ организира в Бургас.

Лектори на събитието са Добромир Ганев, Ирена Перфанова и Нина Арнаудова от Националното сдружение на брокерите в България.
Уникална и сложна е услугата на брокера, на когото продавачът е доверил ексклузивните права за продажба на имота му. За брокера тя е изключителна отговорност, а за продавача е изключителна полза, са категорични от бранша.

"Това е първото по рода си професионално обучение на НСНИ, фокусирано единствено и само върху договорите с ексклузивни права. В хода на събитието ще се повдигнат и теми свързани с най-често срещаните трудности при покупката и продажбата на недвижим имот, видовете договорни взаимоотношения между агенции и клиенти, както и връзката между договорите с ексклузивни права и ефективността на брокера и агенцията“, коментира Румяна Георгиева от местната структура на Сдружението.

По време на националния съвет утре от сдружението ще обсъждат и въвеждането на така дългоочаквания публичен регистър на агенциите на недвижими имоти.

Коментари

Още от последните новини