Две години затвор за любовна жрица, окрала бургазлия и го оставила на сухо

Две години затвор за любовна жрица, окрала бургазлия и го оставила на сухо - E-Burgas.com

По внесен обвинителен акт на Районна прокуратура – Бургас бе наложено ефективно наказание от две години „лишаване от свобода“ спрямо Маргарита А.

Тя е подсъдима за това, че противозаконно отнела мъжко портмоне и сумата от 400 лева от владението на мъж от град Бургас. Кражбата е осъществена на 4 април 2018 година г. от жилище  ж.к. „Лазур“. Престъпното деяние е извършено при условията на опасен рецидив.

По време на разследването е установено, че обвиняемата и пострадалият се запознали в деня, в който е извършено престъпното деяние. Срещнали се в района на „Старата поща“. По-късно отишли в жилището на пострадалия. След като пристигнали, същият свалил дрехите си и ги оставил в спалнята и влязъл в банята.

Докато мъжът бил в санитарното помещение, подсъдимата взела от панталона му портфейл, съдържащ сумата от 400 лева. Веднага след това напуснала жилището, без да бъде забелязана. Пострадалият установил кражбата и сигнализирал на служители от МВР. Маргарита А. била задържана същия ден.

Присъдата на Районен съд – Бургас е постановена по реда на съкратеното следствие. Тя може да бъде обжалвана пред Окръжен съд – Бургас.  
 

Коментари

Още от последните новини