Двама са с опасност за живота след мелето в Айтос, при което загина млада жена

Двама са с опасност за живота след мелето в Айтос, при което загина млада жена - E-Burgas.com

32-годишна пешеходка и 38-годишен шофьор са с опасност за живота след кървавото меле в Айтос от 11 септември, когато камион с надрусан шофьор помете 13 коли. В инцидента загина 28-годишна жена, след като автомобила, в който тя се намирала избухна в пламъци след сблъсъка. 

Пострадали от катастрофата са още водачът на камиона, който е с фрактура на гръдния кош, шофьорът на "Форд Транзит", който е с рани в областта на главата, шофьорът на „Мерцедес С 270” – получил фрактура на десния глезен и водачът на л.а. „Фолксваген Кади” – получил контузия на главата и гръдния кош. Всички те са настанени за лечение в УМБАЛ - Бургас без опаснсот за живота. 

Водачът на товарния автомобил е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като първата проба е била отрицателна, но дрегера за наркотици е отчел употреба на метамфетамин. Той отказал да даде кръвна проба и урина за химичен анализ, но въз основа на определение, издадено от Бургаски окръжен съд са взети кръвни проби за алкохол и употреба на наркотични вещества. 

 

Коментари

Още от последните новини

Светът
Двама са с опасност за живота след мелето в Айтос, при което загина млада жена - E-Burgas.com

Израел