До дни започва приемът на документи за подмяна на печки в Долно Езерово

До дни започва приемът на документи за подмяна на печки в Долно Езерово - E-Burgas.com

До дни ще започне приемът на документи за подмяна на старите печки на твърдо гориво в квартал „Долно Езерово“ с нови екологични отоплителни уреди. Доставката и подмяната на старите печки с нови са безплатни за хората, тъй като средствата са осигурени по европейска програма.

"От тази възможност може да се възползват повече от 2280 домакинства в бургаския квартал и ги призовавам да се възползват максимално!", заяви бургаският кмет Димитър Николов.

След месец май ще започне приемът на документи по другия проект на Община Бургас за подмяна на стари печки на дърва в Централна градска част, квартал „Възраждане“ и комплексите „Лазур“, „Братя Миладинови“ и зона Г на „Меден рудник“.

До този момент при изпълнението на пилотната фаза са подменени безплатно отоплителните уреди в 89 домакинства. В следващия етап това ще се случи и в други 1914 домакинства от съответните райони на града.

Информация за условията за кандидатстване на тел: 056/84 38 91.

 

Свързани статии
Приемът на документи за подмяна на стари печеки в Долно Езерово е до края на май Над 2200 семесйтва от Долно Езерово имат шанса да захвърлят дървата и да се топлят с екоуреди Отново следят качеството на въздуха в Долно Езерово Продължава подмяната на стари печки в Бургас, 89 семейства ще посрещнат зимата с екоуреди Жители на Долно Езерово: Неизвестни тровят кучета и котки в квартала РИОСВ: Печките на дърва и въглища са основният замърсител на въздуха у нас Подменят нови еко уреди и в Долно Езерово Започна подмяната на старите печки на дърва в Бургас (Снимки) В Бургас продължава подмяната на старите печки за по-чист въздух Съдът се смили на Николай, опитал да убие баща си с чук! Излезе от ареста срещу 3 хил. лв.
Тагове
стари печки печки долно езерово
Коментари

Още от последните новини