Девет общини в Бургаско без нито един случай на ковид, но смъртността не отстъпва

Девет общини в Бургаско без нито един случай на ковид, но смъртността не отстъпва - E-Burgas.com
Приморско е сред населените места, в които няма положителни проби

Девето общини в Бургаска област не са регистрирали нито един нов случай на коронавирус за последното денонощие. В Бургас и Карнобат са по 9 и 5 човека, Айтос и Царево с по един и навсякъде другаде няма официално заболели.

За разлика от спада на новите случаи смъртността от ковид в региона продължава да неотстъпва. Починали са трима души за последното денонощие, съобщават от РЗИ. Новите хоспитализирани също са трима.

Ежедневно се извършват епидемиологични проучвания на регистрираните положителни случаи и се предприемат съответните противоепидемични мерки.

Свързани статии
Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас 910 новозаразени у нас, най-много в София и Бургас 66 нови случая на ковид в Бургас, четири общини без нито един нов случай
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини