Детската млечна кухня ще бъде разнасяна с нов микробус

Детската млечна кухня ще бъде разнасяна с нов микробус - E-Burgas.com

Общинската Детска млечна кухня вече има чисто нов микробус, с който ще извършва разнос на топлата храна. От новата придобивка ще могат да се ползват общо над 450 потребители на услугата.

Товарният автомобил е с марката Пежо Боксер и ще обслужва общо шест филиала на детската кухня, които се намират в Централна градска част, квартал Ветрен и квартал Сарафово.

В момента Детската кухня разполага само с един микробус, който не достига, за да се покрие разноса на топла храна до всички пунктове в кварталите на града и съставните селища. С новия микробус общинската Млечна кухня ще спести голяма част от досегашните си разходи за транспорт, като ще осигури и доставка до домовете на своите потребители, живеещи в най-населения градски жилищен район "Меден рудник".

В последните няколко години услугата Детска кухня - Бургас се разширява все повече, като към настоящия момент общият брой на раздавателните пунктове е 27, които покриват почти цялата територия на общината, а потребители му вече наброяват повече от 1200 души.

Повече информация за пунктовете и менюто на Детска кухня - Бургас, можете да намерите на: https://www.burgas.bg/bg/info/index/251

Свързани статии
Бургаските майки могат да ползват нова онлайн услуга за млечната кухня Общината пусна още един телефон за поръчки за детска млечна кухня
Тагове
млечна кухня
Коментари

Още от последните новини

Светът
Детската млечна кухня ще бъде разнасяна с нов микробус - E-Burgas.com

TikTock

Светът
Детската млечна кухня ще бъде разнасяна с нов микробус - E-Burgas.com

Африка