Цветанов за кметовете от област Бургас: Представят се по-добре от тези в стари времена

Цветанов за кметовете от област Бургас: Представят се по-добре от тези в стари времена - E-Burgas.com
снимка: Дарик

Цветан Цветанов присъства днес на на откриването на областна конференция на ГЕРБ в Поморие, където посрещнат от кмета на Бургас Димитър Николов и всички градоначалници от партията в целия регион-на Созопол, Царево, Камено, Средец, Поморие...

„Кметовете в област Бургас, кажете ми като правите съпоставка със стари периоди-не се ли представят добре...“,  риторично попита с пристигането си Цветанов, цитиран от "Дарик".

„Аз съм имал подобни по-тежки препятствия, аз съм бил много по-мотивиран и много по-всеотдаен. Това е добрата мотивация, която ми създадоха колегите от БСП...“, каза той. И обвини левицата, че не могат да приемат авторитета лидера на ПЕС.

„За мен е важна консолидацията на партията и доказахме, че действително когато има действе, което би могло да урони престижа на партията, което би могло да доведе до една по-малка консолидация, да направим ход, който да продължим напред“, обяви Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ отново подчерта, че не е нарушил закона, а оставка подал – „от солидарност към колегите“.   Ние трябваше да покажем сплотеност като нация и като парламентарна група“, заяви той.

Коментари