Четири катастрофи на "Тракия" само за час

Четири катастрофи на

Само за час в участъка на АМ "Тракия" в област Пазарджик са станали 4 пътнотранспортни произшествия. За щастие всички те са леки, без пострадали хора, но с нанесени материални щети.

Катастрофите са станали между 65-и до 72-ри километър в платното за Пловдив, предаде БНТ.

Докато трае отработването на произшествията от служители на Пътна полиция и докато автомобилите бъдат изтеглени от активните ленти за движение се създава затруднение за трафика и се образуват тапи.

И на четирите места има осигурени достатъчно патрули от районните управления на МВР в Пазарджик и Септември.

Пред БНТ говорителят на полицията в Пазарджик призова водачите на МПС да шофират с повишено внимание, да бъдат по-търпеливи и да спазват необходимата дистанция.

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Заловиха поредната група бежанци на магистрала "Тракия" Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа Съдът се произнесе за катастрофата, в която загина кметицата Ванча Байлова
Тагове
катастрофа тракия
Коментари

Още от последните новини