"Черноморец" с куп проблеми преди мача си с "Левски"

"Черноморец" срещу "Левски" е дербито на 12-ия кръг в НБЛ, което се очаква с голям интерес. Мачът е в събота от 19:00 часа в зала "Бойчо Брънзов" и ще се излъчва пряко в ефира на Макс Спорт 2. Билетите за вход са по 5 лева. Ученици до 12 години и пенсионери ще влизат срещу 2 лева. Задължителен остава и зеленият сертификат.

Провеждането на срещата до последно висеше на косъм, заради множеството проблеми с болни баскетболисти от "Черноморец". От "Левски" обаче са отказали молбата на нашите за отлагане на мача и той ще се състои по програма.

Със здравословни проблеми в състава на треньора Васил Евтимов са Евгени Хаджирусев, Тихомир Желев и Ивайло Тонев. По семейни причини липсва и основният плеймейкър Кортни Белджър.

В "Черноморец" буквално на "пожар" е привлечен 206-сантиметровият хърватин Влатко Гранич. Крилото идва от тима на "Кожув" - Северна Македония.

Във временното класиране бургаският отбор заема второ място с 9 победи, 2 загуби и 20 точки. "Левски" е четвърти със 7 победи, 4 загуби и актив от 18 точки.

Свързани статии
13 медала за бургаската борба на шампионата за кадети Футболно вълнение - Какво да очакваме от Европейско първенство по футбол през 2024г? Детският спортен клуб “Спортландия” стартира през октомври с първи безплатни тренировки Голове и акценти в българския футбол Турнир по конен спорт „Купа Бургас“ ще се проведе от 5-ти до 12 август на конна база Бургас Черноморец наниза 100 точки на ЦСКА в Бургас "Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Нови успехи за бургаските борци (Снимки) Нов американски баскетболист дебютира днес за Черноморец Стоян Копривленски претърпя поражение на Glori Rivals 4 в Токио
Тагове
баскетбол спорт
Коментари

Още от последните новини