Част от екипа на филма „Житие“ идва в Бургас за „София филм фест на брега“

Част от екипа на филма „Житие“ идва в Бургас за  „София филм фест на брега“ - E-Burgas.com

Режисьорът на филма „Житие“ Георги Стоянов, актьорите Иван Бърнев, Надя Керанова и продуцентите Поли Ангелова и Николай Тодоров ще бъдат специални гости на „София филм фест на брега“.

Филмът ще бъде представен на фестивала на 24 март от 18.00 часа.

Лентата разказва историята на 13 годишният Иво, който след смъртта на майка си развива свръхчувствителност в добавка към богатото си въображение и трудния си характер. Той не може да се примири с вината на баща си и фалшивите му интелектуални амбиции като телевизионен режисьор. Бяга от дома си и се сприятелява с безработния Иван, който се превръща в негов ангел пазител.

Режисьори на филма са Георги Стоянов и Войчех Тодоров, сценарият е на Красимир Крумов – Грец, оператор Войчех Тодоров, музика Христо Намлиев.

Главните роли в кино продукцията са поверени на Иван Бърнев, Малин Кръстев, Надя Керанова, Любов Любчева, Ивайло Савов.

Свързани статии
Два документални филма в програмата на 20-ия “София филм фест на брега” Киноклас Бургас търси млади таланти, които да заснемат документален филм за града Младите таланти от Кинoклас Бургас показват филма си на „София филм фест на брега“ "София филм фест на брега" набляга на българското кино, стартира довечера с филм на Камен Калев От утре “София филм фест на брега” отново ни среща с най-доброто от българското и световното кино Куп родни звезди идват в Бургас за "София филм фест на брега"
Тагове
София филм фест на брега
Коментари

Още от последните новини