ЦАУ "Зора" затвори за граждани заради заразен служител

ЦАУ

Днес ЦАУ "Зора" (Център за административно обслужване) в гр. Бургас няма да работи с граждани заради установен случай на заразен с КОВИД - 19 общински служител. Административното обслужване ще се осъществява онлайн и във фронт офиса на ул. "Александровска" №26.

В сградата на ЦАУ "Зора" е извършена цялостна дезинфекция и се установяват всички контактни лица на нашия болен колега, които ще бъдат тествани. От утре тя отново ще е отворена за граждани. 

Свързани статии
Напредва изпитването на ваксина срещу COVID-19 на основата на тютюнево растение Събота дойде с 1589 новозаразени у нас Лекари в Бургас изнемогват от работа, болницата търси доброволци за КОВИД-отделението Депутат от БСП с положителна проба за COVID-19 1595 са новите случаи на коронавирус у нас, в Бургас - 41 От днес: Нови 95 ученици под карантина в община Бургас Проф. Димитров: Скоро ще имаме по 1200 заразени на ден Рекордни нови 819 случая на Covid-19 за 24 часа у нас Лекари в Бургас: Недостигът на легла за болни от Covid-19 вече е осезаем И Мария Габриел е с коронавирус
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини