Бургазлия шофира с фалшива книжка, с три вида наркотик в кръвта и топче канабис под седалката

Бургазлия шофира с фалшива книжка, с три вида наркотик в кръвта и топче канабис под седалката - E-Burgas.com

29-годишен бургазлия е бил задържан за срок до 24 часа в ареста, след като бе спипан да шофира без книжка и след употребата на три вида наркотик. В шофьора също така е намерено топче канабис, съобщават от полицията. 

Младият мъж е бил спрян за проверка вчера в района на бензиностанция "Петрол" в квартал "Победа" със своя "Фолксваген Шаран" от служители на полицията.

Бургазлията представил белгийска шофьорска книжка. Полицаите установили, че за правоуправление е неистинско, като на водача е съставен акт и са свалени регистрационните табели на управлявания от него лек автомобил.

Шофьорът е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като втората проба е била положителна - за употреба на амфетамин, метамфетамин и канабис. Водачът отказал да даде кръвна проба за химичен анализ.

В купето на автомобила под шофьорската седалка полицейските служители намерили топче с канабис с тегло около 4 гр. Бургазлията е задържан със заповед за задържане за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление - Бургас.

Коментари

Още от последните новини