Бургазлия алармира: Джигити превърнаха пешеходна улица в магистрала

Бургазлия алармира: Джигити превърнаха пешеходна улица в магистрала - E-Burgas.com
Бургазлията е прикачил в писмото си снимка, с която е описал опасното място

Въпрос на време е да се случи тежък инцидент, убеден е Сергей Оприн

Бургазлия разпространи гневно писмо до медиите, в което сигнализира за безхаберие на институции по отношение на централна улица в града, която джигити я превърнали в „магистрала“.

Става въпрос за централната ул. „Мара Гидик“, само на няколко метра от ул. „Александровска“, която в частта си до площадчето до подлеза на Операта, е заградена с каменни саксии, за да не преминават автомобили.

Местните джигити, обаче са преместили саксиите и по думите на Сергей Оприн, автомобилите профучават като на магистрала, дори „надрусани младежи“ щели да прегазят съпругата му наскоро. „Трябва ли да се случи инцидент, за да преместите проклетите бетонови саксии от автомагистрала Мара Гидик?! Наскоро Лютви Местан уби 6-месечно бебе, защото не спря на СТОП, а тук напушени джигити правят гонки на 100 метра от Общината (ул. Мара Гидик), на пешеходна зона“, пише бургазлията.

Той споменава, че на два пъти е сигнализирал в общината за опасната практика, но получил единствено отговор като Входящ номер, а администрацията така и не вземала мерки.

 

Коментари

Още от последните новини