БСП подкрепи Радев и Йотова за втори мандат

БСП подкрепи Радев и Йотова за втори мандат - E-Burgas.com

Националният съвет на БСП ще подкрепи кандидатпрезидентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова. Четвърти час продължава заседанието. Приета е работна група. Тя ще води разговори с президента, в която влизат лидерът на БСП Корнелия Нинова, Кристиан Вигенин и други.

Преди заседанието представители на младежката организация на БСП настояха за оставката на лидера на БСП Корнелия Нинова заради изборната загуба. Позицията на БСП ще бъде обявена на пресконференция след час, допълни БНР. 

Свързани статии
Гимнастика: БСП върна мандата. Следващите избори ще са на 11 юли Започват консултациите за избор на нов състав на ЦИК Румен Радев: Несериозно е да се говори за служебно правителство, тече процедура за редовен кабинет ГЕРБ връща мандата, Бойко с ново включване във фейсбук ГЕРБ получи мандата, ще търси подкрепа от ДБ и ИТН Президентът връчва мандата на ГЕРБ-СДС Президентът започва консултации с парламентарните групи за правителство Атанас Зафиров: БСП претърпя тежка загуба, искахме да сме първа политическа сила Нинова се запъна: Няма да подавам оставка Секретарят на президента коментира шпионския скандал, Радев още мълчи
Тагове
бсп радев мандат президент
Коментари

Още от последните новини