Бизнесменът Светослав Илчовски е на разпит в прокуратурата

Бизнесменът Светослав Илчовски е на разпит в прокуратурата - E-Burgas.com
Снимка: БТА

Бизнесменът Светослав Илчовски е на разпит в Софийската градска прокуратура. Той е с адвокат, но отказа да каже в какво качество е призован.

Самият Илчовски бил изненадан да види, че журналисти го чакат пред сградата на прокуратурата. Той е носел със себе си документи, но отказал да уточни какви са те, предава БНР.

Единственият му коментар пред медиите беше свързан с разминаването, което се получи около познанството му с бизнесмена Миню Стайков, тъй като Стайков каза, че не го познава, а пък Илчовски в изслушванията си в комисия по ревизия твърдеше обратното.

Прокуратурата обяви, че работи по случая, още докато продължаваха изслушванията пред депутатите, в които Илчовски говореше за „държавен рекет“ и за свои срещи с бившия министър-председател Бойко Борисов, както и за пренасочване на средства към пенсионните фондове и за данни за извращения в арестите.

Вчера служебният министър на правосъдието Янаки Стоилов обеща проверка на твърденията на зърнопроизводителя Светослав Илчовски за съществуване на видеозапис на издевателства в ареста над известен бизнесмен.

Коментари

Още от последните новини