Бебешките обувки за прохождане са сред най-търсените коледни подаръци за мъниците тази година

Бебешките обувки за прохождане са сред най-търсените коледни подаръци за мъниците тази година - E-Burgas.com

В седмицата на черния петък за 2019 година търговците успяват не само да повишат приходите си и да спечелят нови лоялни клиенти с интересни отстъпки и промоции, но и да получат резултати от реално и безплатно проучване на пазара. Търсените стоки в периода на black Friday (тази година повечето фирми избраха концепцията за цяла промоционална седмица, тоест black Friday week) са ориентир за бъдещето клиентско търсене на коледни подаръци. В категорията с продукти за най-малките, фаворит през 2019 година са бебешките обувки за прохождане. Според експертите съвременните родители са едновременно по-взискателни и информирани относно необходимото качество и стандарт за бебешките стоки. Модерните майки и татковци предпочитат да инвестират повече средства вече не в играчки и залъгалки за мъничетата си, а в здравословна екологично чиста храна с био произход, първокласни дрехи и аксесоари за лична хигиена. Средностатистическата жена, станала майка за първи път харчи най-много пари, инвестирани в грижата за бебето, в пелени, аксесоари за кърмене, дрехи и обувки. Що се касае до дрехите, доста нашумяла е напоследък модата да се купуват облекла от органик материи – основно 100% памук и лен, както и бамбук (за хавлии и спално бельо).

Кои са подгласниците на бебешките обувки за прохождане сред най-популярните коледни подаръци за 2019 година?

Може и да се изненадате, но сантименталните подаръци набират изключително широка популярност сред бебешките коледни подаръци. Често срещана практика е приятели да подаряват на родителите с новородено за Коледа фотографски сесии, албуми за спомени и бижута с кърма. Модерно е даже да се подаряват преживявания, отново разбира се, свързани с първите дни на детето с родителите си (почивка, посещение на специализиран бебешки фризьор и много други).

Най-баналните и често срещани бебешки подаръци за Коледа

А сега, малко съвети от нас. За да не се окажете в списъка с „гостите, подарили най-глупавите коледни подаръци за бебето“, продължете да четете този материал. По-долу ви предлагаме списък с най-баналните бебешки подаръци за празниците, които е препоръчително да избягвате и вместо тях, да напънете малко въображението си и да измислете нещо по-оригинално:

  • Коледни дрехи и комплекти – този подарък не е толкова банален, колкото непрактичен. Бъдете сигурни, че родителите ще увековечат първата Коледа на своето мъниче и ще го снабдят с поне 1 чифт коледни дрешки. Идеята да подари още един за смяна не е особено логичен, защото малко ще са майките, които ще искат да облекат дъщеря си в ромпър с Дядо Коледа през февруари, нали?
  • Комплект шал, шапка и ръкавици – и тук не трябва да се съмнявате, че бебето вече ги има. Нещо повече – малките деца до 1 година са все още с нерегулирано кръвообращение, поради което крайниците им бързо изстиват и често са студени. Ето защо, носенето на шал, шапка и ръкавица за тях е започнало още през есента.
  • Подаръчен хигиенен комплект с козметика – не ви съветваме да купувате подобно нещо на малко дете. Бебешката кожа има специални нужди и е много вероятно да не улучите типа и класа продукт, необходим конкретно на бебето, за което търсите подарък.

А вие какво ще купите на вашето бебенце тази Коледа?

Коментари

Още от последните новини