ББР ще подпомага бизнеса заради скъпия ток

ББР ще подпомага бизнеса заради скъпия ток  - E-Burgas.com

Българската банка за развитие ще подкрепя бизнеса заради скъпия ток. Това ще се случва с нова програма за финансиране на разходите за електроенергия. Детайли за това как ще могат да се възползват фирмите и какви ще са условията  ще даде по-късно днес министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер.

Междувременно стана ясно, че допълнителни помощи за бизнеса ще има и през следващия месец. Това обяви министър-председателят вчера. Те ще бъдат изплатени със сметките за ток за март. 

Свързани статии
КЗП: Пазарът и туризмът се съживяват 25% от заведенията загубили битката с пандемията Енергийният министър: Няма да има режим на тока у нас Отличиха най-добрите фирми от Бургас и региона за 2021 г на бляскава церемония (Снимки) Доказани в развитието на родния туризъм агенции ще се борят за приз на BURGAS BUSINESS AWARDS „Пощенска банка“ – Над 30 години присъствие сред банковите лидери у нас Най-успешните туристически атракциони сред участниците на BURGAS BUSINESS AWARDS Стилни и изискани бутикови хотели сред участниците на BURGAS BUSINESS AWARDS Ето кои са номинираните в подкатегория „Ресторант“ на BURGAS BUSINESS AWARDS BURGAS BUSSINES AWARDS представя два от най-успешните хотелски комплекса в региона
Тагове
бизнес ток ббр
Коментари

Още от последните новини