ББР ще подпомага бизнеса заради скъпия ток

ББР ще подпомага бизнеса заради скъпия ток  - E-Burgas.com

Българската банка за развитие ще подкрепя бизнеса заради скъпия ток. Това ще се случва с нова програма за финансиране на разходите за електроенергия. Детайли за това как ще могат да се възползват фирмите и какви ще са условията  ще даде по-късно днес министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер.

Междувременно стана ясно, че допълнителни помощи за бизнеса ще има и през следващия месец. Това обяви министър-председателят вчера. Те ще бъдат изплатени със сметките за ток за март. 

Свързани статии
Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Зов до бургаските предприятия: Кандидатствайте за енергийна ефективност в сградите си Министърът на иновациите: Ще подкрепим бизнеса с 1,2 млрд. лв. до юни Втора ръка: Скочиха цените на коли над 10 години Водещи американски IT компании представиха възможности с местния бизнес Нови отличия за бизнеса в Бургас Без ток заради ремонти на електропроводи в общината, ето къде ще има смущения Ръст на продажбите на автомобили в ЕС и у нас Семейства в Приморско плащат промишлен ток заради неуредици Малки и средни бургаски предприятия могат да получат финансова помощ, ето как
Тагове
бизнес ток ббр
Коментари