Вижте каква е пътната обстановка към момента

Вижте каква е пътната обстановка към момента - E-Burgas.com

Пътната обстановка към моманта в Бургас е нормална. Добре почистени и проходими са основните пътни артерии в централна градска част, в комплексите и в кварталите. Остава затруднено движението по второстепените и тесните улички, където все още има доста сняг в страни от пътното платно и по някои от троторите. Така че за шофьорите се оказва трудно да намерят място за паркиране.

А на пешеходците се налага да вървят по пътя. Автомагистрала „Тракия“в Област Бургас и област Ямбол, в участъка от пътен възел „Зимница“ до гр. Бургас е отворена с ограничение на скоростта 80 км/ч.Отворени за всички автомобили са автомагистралите „Хемус“, „Струма“, „Марица“, „Черно море“. Движението по АМ „Люлин“в участъка област София, при тунел 1 /района на Мало Бучино/ е ограничено в дясна активна лента на лява тръба /посока София/, поради превантивен ремонт. Това съобщават от Агенция Пътна инфраструктура.

Температурите в страната в момента са в интервала от – 4 до + 10 С°.Времето е с променлива облачност.Вятър духа в областите Силистра, Враца, Пазарджик, Добрич, Габрово, Смолян, Варна, Търговище,  Перник, Сливен, Русе. Слаб сняг вали в областите Кюстендил, Перник и в  районите на АМ“Тракия“/обл.Пазарджик и София/, Ришки проход, проход “Шипка“, АМ“Хемус“/обл.София/, Бистрица, Гълъбец, Костенец, Саранци, Нови хан, Витиня и обилен в районите на Самоков, Етрополе и Копяновец/обл.София/.Пътните настилки в страната са предимно мокри, на места заснежени, по усойните места заледени, почистени и обработени.

Ограничена е видимостта поради мъгла до 100 м в района на Априлци/обл.Ловеч/.

Коментари