АНТИБИОТИКА се завръщат само и единствено за SPICE MUSIC FESTIVAL 2020

АНТИБИОТИКА се завръщат само и единствено за SPICE MUSIC FESTIVAL 2020 - E-Burgas.com

*Култовата дамска формация записва ново парче специално за фестивала в Бургас

Най-успешното българско дамско музикално трио Антибиотика ще се събере отново на сцена само и единствено за SPICE Music festival 2020 в Бургас съобщиха организаторите на най-хитовия фестивал.

"Това е подарък за всички, които харесват Антибиотика! Досега много пъти са се опитвали да ни събират, но само SPICE Music festival успяха! Преценихме, че единствено събитие от подобен мащаб може да ни качи отново на сцена, така че приемаме предизвикателството!" - споделят дамите от Антибиотика и нямат търпение да се върнат на сцената именно в Бургас, откъдето през 2000 г. стартира първото им турне.

 Антибиотика оставиха трайна следа в българската музикална история, 3 албума и едни от най-добрите поп парчета на всички времена - "Няма как", "Искаш да си с мен" (с Мишо Шамара), "Какво е времето вътре в мен" и т.н.  Музиката им звучеше навсякъде в края на 90-те и нито една дамска формация не успя след това да надмине успеха им.

Освен, че вече се подготвят да ви пренесатотново в 90-те с най-големите си хитове, Ани, Савина и Силвия решиха да запишат ново парче за участието си на SPICE Music festival 2020! 

Песента се записва в България и в САЩ, където живее Савина и откъдето ще се прибере специално за това единствено завръщане на Антибиотика.

Очаквайте премиерата на песента в началото на лятото, а видеоклипът към новия летен хит ще се снима по време на самия фестивал! 

Едни от най-големите звезди на 90-те пристигат в Бургас за да се качат на сцената на SPICE Music festival 2020 -  Bomfunk MC's и легендарните En Vogue, C+C Music Factory, Sonique, мамбо фурията Lou Bega, Corona с участието на бразилската дива Олга де Суза, германските хип-хопъри C-Block, испанките Las Ketchup, Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman, който също ще видим за първи път на фестивална сцена у нас, Rozalla с "Everybody's free", италианската денс формацията Black Box, LayZee aka Mr.President, който ще ни върне в 1996 с "Coco Jamboo" и британското дуо Maxx, което от 2019 отново се завърна на сцената, Kosheen, Nana, Vengaboys и Double You.

 Заради големия успех на фестивала тази година той ще бъде цели три дни - 7, 8 и 9 август 2020 и отново ще се проведе на територията на Пристанище Бургас. Фестивалната зона ще бъде по-голяма, а сцената, ефектите и цялостната хореография - още по-мащабни.

Очаквайте още изненади и артисти, с които ще си припомним най-добрите хитове и атмосферата на 90-те години, при това в уникален формат - на метри от морския бряг!

Билети могат да бъдат закупени от EpayGo и в мрежата на  EasyPay в цялата страна.  До края на март цената на тридневния билет е 110 лв.

За най-големите фенове на музиката на 90-те организаторите са предвидили и VIP билети, които са ограничен брой и в момента са на цена от 120 лв. VIP билетът дава достъп до специално изградени VIP платформи и VIP бар, по-бърз достъп до фестивалната зона и отделни санитарни помещения. VIP билети може да купите от тук: http://bit.ly/spice2020-epayGO

SPICE Music Festival се организира от "Културно-масова дейност" ЕООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY - станция номер 1 за музика от 90-те!

 

Коментари

Още от последните новини