7 хил. лв. и половин кило злато отмъкна апаш от апартамент в "Изгрев"

7 хил. лв. и половин кило злато отмъкна апаш от апартамент в

Полицията в Бургас разкри извършителя на крупна кражба на злато и голяма сума пари, съобщават от пресцентъра на ОДМВР. За обира е задържан 21-годишен апаш, с криминални регистрации. Той задигнал около 7 хил. лв., в различна валута, златни накити с общо тегло 500 гр. - ланци, обеци, гривни и пръстени, както и два маркови дамски часовника. Кражбата била осъществена за времето от 15.05.т.г. до 18.05.т.г. от апартамент на третия етаж в бл. 44 в ж.к. „Изгрев”, обитаван от 47 годишна бургазлийка.

Апашът се покатерил до терасата на третия етаж на жилището и счупвайки прозореца се вмъкнал вътре. Той е направил пълни самопризнания и върнал откраднатите златни накити и часовниците. Работата по цялостно изясняване на престъпната дейност на 21 годишния мъж продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.

Свързани статии
Внучка обра баба си в руенско село Наглец задигна колело от стоянката пред общината (Видео) Деца откраднаха и потрошиха лаптопи в селско училище в Камено Бургазлия написа ПИН-а върху дебитната си карта, по-късно установи лиспата на 4,5 бона Посегнаха и на онкоболните: Източиха 200 хил.лв. от болница в Благоевград За по-малко от 24 часа заловиха айтоски криминогени, откраднали автомобил Съдът безмилостен към двамата "душмани" на възрастна жена в Съединение 52-годишна жена излъга млад мъж при продажба на спалня Заловиха автоджамбази, откраднали и продали микробус за 1 200 лв. Софийски криминоген открадна колело от рент-а-байка в Бургас, хванаха го за дни
Тагове
кражба к-с Изгрев
Коментари

Още от последните новини