20% по-евтино море през септември по Южното Черноморие

20% по-евтино море през септември по Южното Черноморие - E-Burgas.com

20% по-евтино море през септември по Южното Черноморие. Не само евтината почивка обаче привлича туристите. Водещият мотив за избор на море през този месец е спокойствието, което настъпва в края на сезона по курортите.

Антон Тръпков - управител на хотел, коментира пред БНТ: "Времето е много по-благоприятно, не е толкова горещо. Цените на настаняване и на изхранването са доста по-занижени. Водата е доста по-чиста. Плажовете са също в много добро състояние. Така че септември месец, както и началото на сезона, са може би най-привлекателните месеци за почивка."

Още по-евтино излиза морето, ако решите да отседнете не в хотел, а в къща за настаняване.

Севдалина Касабова казва шпред екип на телевизията: "Някъде около 15 лева на легло. При положение, че стаите са оборудване със самостоятелен санитарен възел, климатици, интернет, хладилник."

Оферти за море през септември се търсят от много туристи. Основната причина за това е спокойствието, което настъпва в края на сезона по курортите.

Хотелиерите вече са готови и с атрактивни оферти за почивните дни около 22 септември. Пакетите от три нощувки за четиричленно семейство на база закуска и вечеря и ползване на спа услуги се предлагат между 300 и 400 лева, в зависимост от избора на хотел.

Коментари

Още от последните новини