19 новозаразени с коронавирус у нас, сред тях е и бременна жена

19 новозаразени с коронавирус у нас, сред тях е и бременна жена - E-Burgas.com

19 нови случая са доказани у нас през изминалото денонощие. От тях в болница са 9, 10 са на домашно лечение. 1220 PCR теста са извършени през вчерашния ден.  Това съобщи на редовния брифинг тази сутрин проф. Тодор Кантарджиев.

33 са излекувани през вчерашния ден. Общият брой на заболелите от началото на епидемията е 2538. Епидемията затихва, категоричен е проф. Кантарджиев.

Заразено е 14-годишно момиче от Сливен, както и бременна жена, но коронавирусът не е опсен за плода в утробата на майката, подчерта Кантарджиев.

 259 души са общо заразените медици у нас, а от вчера има нов случай на медицинска сестра от Сливен.

 144 е общият брой на починалите. Вчера са починали четирима души - трима мъже в София, Сливен и Стара Загора, както и една жена от Пловдив.

Свързани статии
903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини