Звезди от САЩ 94 ще ритат за "100 години Черноморец (Бургас)"

Звезди от САЩ 94 ще ритат за
lap.bg

Стогодишнината от създаването на "Черноморец" Бургас и мачът, който ще ознаменува събитието, продължават да привличат вниманието на нови и нови футболни звезди на България. Така на 4 август срещу селекцията на треньора Димитър Димитров, който ще води легендите на "акулите" ще излезе впечатляваща звездна формация.

Още в петък организаторите съобщиха, че освен потвърдилите участието си Пламен Николов, Стоян Колев, Цанко Цветанов, Елин Топузаков, Гошо Гинчев, Даниел Боримиров, Емил Костадинов, Йордан Лечков, Дончо Донев, Георги Иванов - Гонзо, Христо Йовов, Петър Михтарски, Ивайло Андонов на терена ще излязат още и майстори от ранга Ивайло Йорданов, Сашо Александров, Светослав Петров и др.

Най-късно в събота се очакват окончателни отговори от още няколко звезди със забележителна международна кариера в едни от водещите клубове на Стария континент. При всички положение със сигурност предстоят още "звездни" трансфери, съобщи Красимир Калудов от футболен клуб "Черноморец".

На пейката на националите пък се очаква да се появи още едно утвърдено име в треньорската професия, Ивайло Петев. "Аакулите" ще играят със син екип, а екипът на "лъвовете" ще е близък до визията и естетиката на традиционната екипировка на националния отбор. От ръководството на вековния Черноморец са подготвили най-различни клубни артикули, с които верните почитатели на клуба ще могат да се сдобият на стадиона.

sportal.bg

Коментари

Още от последните новини