Здрави и силни с продукти от природата „Пчелинь“

Здрави и силни с продукти от природата „Пчелинь“  - E-Burgas.com


    На фона на екзотичните здравословни продукти от близо и далеч, сякаш забравяме, че имаме родни, спокойно титулуващи се като супер храни. Такива са медът и пчелните продукти. Наричат ги най-ценните естествени мултивитамини, защото съдържат пълния спектър от хранителни вещества, аминокиселини, витамини и ензими. На пазара ще ги откриете във формата на мед, пчелен прашец, клеева тинктура и други пчелни продукти. Един от производителите, спечелил доверието на потребителите е българската компания „Пчелинъ“. Тя има дългогодишни традиции в отглеждането на пчели и в производството на пчелни продукти - наследник е на едноименната пчеларска ферма, създадена през 1909 г. В производството си влага само истинска продукция от специално селектирани пчелни ферми и райони в страната. Всички нейни продукти са 100% натурални, без допълнителни термични обработки, без ГМО, без имитиращи подсладители, без оцветители, без изкуствени аромати. Под марката „Пчелинь“ у нас се произвеждат „Пчелен прашец“, „Клеева/Прополисова тинктура“ и уникалния  „Еликсир 4 в 1“.    
    Пчелният прашец „Пчелинь“ се счита за една от най-пълноценните и „завършени“ храни в природата - съдържа желязо, протеини, Б витамини и фолиева киселина. Твърди се, че той е по-богат на протеини от който и да е животински източник. Съдържа повече аминокиселини от говеждо месо, яйца или сирене със същото тегло.
Помага осезаемо при:
- анемии, алергии, астма, бронхит и синузит
- импотентност и патологични симптоми при менопауза
- инфекции; отслабен имунитет
- умора, депресия, стрес, безсъние, хронична слабост
- високо или ниско кръвно налягане
Дозировка и начин на приемане:
Най-популярният начин за приемането му е като се разтвори в кисело мляко в съотношение 1:3 — 1 лъжичка прашец в 3 лъжички кисело мляко, като сместа се приготвя от вечерта и се консумира след разбъркване сутринта на гладно.
    Клеева/Прополисова тинктура “Пчелинъ“ се произвежда по стара семейна технология, като отлежава 100 дни в специални съдове, на тъмно и прохладно място. За разлика от масово произвежданите тинктури, при които в етиловия спирт се влагат прополисови гранули или пръчки, извличайки се активните съставки само от повърхностният слой, в тази на „Пчелинъ“ се влага прополис на прах. Фирма „Роял Бийс“ е единствената в България, която притежава патент за технология на производството, която допринася за пълното извличане на активно-полезните съставки на прополиса и високата им концентрация в тинктурата. Прополисът се характеризира със силно антимикробно действие. Съдържа десетки ценни витамини, 16 вида аминокиселини, етерични масла, минерални соли и микроелементи.
Помага осезаемо на:
    Имунната система
    Храносмилателната система
    -    Костната, мускулната и нервната тъкани
Дозировка и начин на приемане:
До 10 капки за лица под 12 години и до 20 капки за възрастни се разреждат в 50 мл. вода или мляко. Приемат се 3 пъти дневно 1/2 - 1 час преди хранене.
    Еликсир 4 в 1 „Пчелинь“ е уникално съчетание от мед, пчелен прашец, прополис и пчелно млечице. Комбинацията от продукти има голямо хранително, профилактично и лечебно въздействие върху организма. Съдържа всички важни за подрастващия организъм витамини в препоръчителните за детската възраст концентрации. Има приятен вкус, поради което се приема много лесно и с желание от децата. Подходящ също за спортисти преди състезания и студенти по време на изпитни сесии. 
Помага осезаемо при:
    анемии, алергии, астма, бронхит и синузит
    язва, гастрит, колит
    депресия и неврологични нарушения
    стерилитет, импотентност и патологични симптоми при менопауза
    инфекции и отслабен имунитет
    заболявания на простатата, черния дроб и бъбреците
    умора, стрес, безсъние, хронична слабост
    високо или ниско кръвно налягане
Дозировка и начин на приемане:
Профилактично за стимулиране на имунитета, за здраве, енергия и забавяне процесите на стареене: 1 чаена лъжица сутрин на гладно всеки ден целогодишно. При различни заболявания: 3 чаени лъжички дневно, преди хранене. 
    Продуктите „Пчелинь“ се отличават и с това, че може да ги намерите в аптечната мрежа. Разпространението е благодарение на ексклузивния им дистрибутор на фармацевтичния пазар у нас - „Фаркол“АД.  
 

Коментари

Още от последните новини