Затварят възлово кръстовище в "Изгрев" две седмици заради ремонт, променят и маршрута на Б1

Затварят възлово кръстовище в

Временно се променя и маршрутът на Б1 на територията на комплекса

Продължават обновителните дейности по главната улица на к-с „Изгрев“ – „Петко Задгорски“, като голяма част от нея вече е ремонтирана. Най-напред минават операторите на подземна инфраструктура. След като подменят старите тръби и комуникации отдолу, иде ред на Община Бургас, която полага нова настилка и изгражда нови тротоари.

От 16 август, понеделник, за период от три седмици ще бъде спряно преминаването на автомобили през кръстовището, образувано от ул. „Петко Задгорски“ и ул. „Георги Калоянчев“. Поради тази причина временно се променя маршрутът на линия Б1 от Терминал „Изгрев“ в посока Терминал „Меден рудник“. Автобусите ще се движат от Терминал „Изгрев“ към: ул. „Акве Калиде“ – ул. „Димитър Аврамов“ – бул. „Никола Петков“. За пътниците е важно да знаят, че спирка „Велека“ няма да се обслужва, а ще се използва спирката на линия 11 – „Изгрев“, бл.40.

Община Бургас се извинява за причиненото временно неудобство, но ремонтът е за добро. Предстои на това кръстовище да бъде монтирана и светофарна уредба.

Свързани статии
Започват ремонти на пътя и в Северната промишлена зона Предлагат бюджет от 1,5 млрд. лв. за ремонт и строителство на пътища за 2022 Бившият шеф на "Автомагистрали": Има гаранции за ремонта на "Тракия" Кърпят дупките в Бургас преди началото на зимния сезон Комитова: Ремонтът на "Тракия" е направен като текущ и при повреда е без гаранция Затварят частично един от най-оживените бургаски булеварди заради ремонт Започна ВиК-ремонтът на възлово кръстовище в "Изгрев" ВиК авария затвори възлово кръстовище в Бургас Пускат за движение участъка от магистрала "Тракия" към София Пуснаха движението на "Тракия" към Бургас в ремонтирания участък между Стара Загора и Чирпан
Тагове
изгрев ремонт кръстовище маршрут
Коментари

Още от последните новини