Затварят възлово кръстовище в "Изгрев" две седмици заради ремонт, променят и маршрута на Б1

Затварят възлово кръстовище в

Временно се променя и маршрутът на Б1 на територията на комплекса

Продължават обновителните дейности по главната улица на к-с „Изгрев“ – „Петко Задгорски“, като голяма част от нея вече е ремонтирана. Най-напред минават операторите на подземна инфраструктура. След като подменят старите тръби и комуникации отдолу, иде ред на Община Бургас, която полага нова настилка и изгражда нови тротоари.

От 16 август, понеделник, за период от три седмици ще бъде спряно преминаването на автомобили през кръстовището, образувано от ул. „Петко Задгорски“ и ул. „Георги Калоянчев“. Поради тази причина временно се променя маршрутът на линия Б1 от Терминал „Изгрев“ в посока Терминал „Меден рудник“. Автобусите ще се движат от Терминал „Изгрев“ към: ул. „Акве Калиде“ – ул. „Димитър Аврамов“ – бул. „Никола Петков“. За пътниците е важно да знаят, че спирка „Велека“ няма да се обслужва, а ще се използва спирката на линия 11 – „Изгрев“, бл.40.

Община Бургас се извинява за причиненото временно неудобство, но ремонтът е за добро. Предстои на това кръстовище да бъде монтирана и светофарна уредба.

Свързани статии
Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Затварят част от ул. "Шейново" утре Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Монтират камери на бургаско кръстовище, движението в събота ще е затруднено Затварят за месец и част от "Шейново"
Тагове
изгрев ремонт кръстовище маршрут
Коментари

Още от последните новини