Затварят ключово бургаско кръстовище за няколко часа заради ремонт

Затварят ключово бургаско кръстовище за няколко часа заради ремонт - E-Burgas.com
novini.bg

Предстои полагане на нова асфалтова настилка в района на кръстовището ул. "Транспортна" - ул. "Петко Задгорски".

В тази връзка Община Бургас съобщава, че от 9 до 12 часа утре, 22 май, петък, ще бъде затворена част от него - от страната на търговските обекти. През това време движението ще се извършва двупосочно от кръговото кръстовище с бул. "Стефан Стамболов" до кръстовището с ул. "Димитър Аврамов", в лентите от страната на комплекса.

В посочения часови диапазон автобусна спирка "Транспортна" няма да се обслужва. "Извинете за неудобството и шофирайте внимателно!", призовават от администрацията.

Свързани статии
Затварят още улични платна в Бургас заради ремонти, ето къдеЗатварят от днес част от "Демокрация" заради смяна на водопроводи Затварят част от "Транспортна" утре, полагат нова настилкаНови ограничения на "Тракия" посрещат шофьори към БургасПоследна нощ неудобство на "Мираж"Работят нощем по ремонта около кръговото до „Мираж“ Уикендът в Бургас осеян с улични ремонти, променят маршрутите на градския транспортПоредна серия от ремонти започва на "Тракия", ето къде ще е затруднено движениетоНовият път до Слънчев бряг готов до 15 юниЗатварят улици в Бургас заради ремонт по ул. "Транспортна"
Тагове
ремонт улици
Коментари

Още от последните новини