Защо да се доверите на международен застрахователен брокер I&G

I&G

Имущественото и автомобилно застраховане ни дават сигурност и спокойствие. Днес могат да се открият доста добри продукти и то срещу разумни цени – разсроченото плащане на полицата е също вариант, на който много хора залагат. Посредством онлайн калкулаторите лесно и бързо се изчислява крайната сума, която ще дължим на дружеството, като този инструмент се използва най-вече при сключването на Гражданска отговорност.

Какви видове застраховки ще откриете в Ай енд Джи Иншурънс Брокерс

Застрахователен брокер I&G insurance brokers предлага на своите бъдещи и настоящи клиенти разнообразни решения, както в общото застраховане, така и в Животозастраховането и доброволно здравно застраховане. На сайта ще откриете следните видове застраховки:

  • Гражданска отговорност – ако сте водачи на МПС, със сигурност знаете, че тя е задължителна и се прави всяка година. Може да се плати наведнъж, но е възможно вноските да бъдат разсрочени във времето. Водачите, които не са сключили ГО, подлежат на санкции - глоба от 250 лв. за физическо лице и имуществена санкция от 2000 лв. за юридическо лице или ЕТ;
  • автокаско – тази застраховка е препоръчителна и се предпочита от собственици на по-нови и скъпи автомобили. Застрахователен брокер I&G insurance brokers ще ви предложи изгодни оферти, от които да се възползвате и да подсигурите автомобила си;
  • здравно застраховане – все по-предпочитан продукт, който намира отлично приложение в съвременния живот. Покритието включва обезпечаване на разходи за лечение на заболявания и травми, които много често надвишават сумата, отпускана по клинична пътека в държавните болници и не само;
  • имуществени застраховки – предложенията на застрахователен брокер I&G insurance brokers са няколко и при този вид застраховане, като премиите се изплащат при възникване на различни събития – кражба с взлом, земетресение, токов удар, свличане на земни пластове и др. Приложими са както за недвижимо, така и за движимо имущество. 

Когато знаем, че сме направили необходимото, за да си осигурим спокойни дни, ще се наслаждаваме напълно на живота. Със застрахователен брокер I&G insurance brokers опазването на имуществото и здравето ни ще е още по-лесно.

Защо да се доверите на този застрахователен посредник 

I&G insurance brokers може да се превърне във ваш надежден партньор, с който ръка за ръка да извървите пътя към по-доброто бъдеще. Брокерът предлага широка гама застраховки с гъвкави условия, чиято ефективност е напълно гарантирана. Коректност, доверие и прозрачност – заложете на модерните решения и помислете за важните неща още днес.

Коментари

Още от последните новини