Започна ВиК-ремонтът на възлово кръстовище в "Изгрев"

Започна ВиК-ремонтът на възлово кръстовище в

ВиК и Топлофикация започнаха работа на кръстовището до магазин „Билла“ в „Изгрев“. След като те подменят старите тръби и комуникации отдолу, ще дойде ред на Община Бургас, която да изгради нова настилка и тротоари.

За нуждите на ремонта от 16 август (за период от три седмици) е спряно преминаването на автомобили през кръстовището, образувано от ул. „Петко Задгорски“ и ул. „Георги Калоянчев“. Временно е променен маршрутът на линия Б1 от Терминал „Изгрев“ в посока Терминал „Меден рудник“.

Автобусите се движат от Терминал „Изгрев“ към: ул. „Акве Калиде“ – ул. „Димитър Аврамов“ – бул. „Никола Петков“. За пътниците е важно да знаят, че спирка „Велека“ няма да се обслужва, а ще се използва спирката на линия 11 – „Изгрев“, бл.40.

Свързани статии
Компенсираха ВиК дружествата със 16 млн. лева заради скъпия ток Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите Монтират камери на бургаско кръстовище, движението в събота ще е затруднено Затварят за месец и част от "Шейново" Затварят поредно кръстовище в Бургас заради ВиК ремонти Промени в движението в Лозово и Долно Езерово заради ВиК Продължават ВиК-ремонтите в центъра, временно спират движението по ул. "Търговска" ВиК ремонтите в Бургас достигнаха кръстовището между улиците "Шейново" и "Пробуда" Затварят част от центъра в Бургас заради дейности на ВиК МРРБ: Цената на водата за бургазлии лежи в нивите край Медово (Снимки)
Тагове
кръстовище ВиК Изгрев
Коментари

Още от последните новини