Закъсалият финансово Нефтохимик записа първа победа за сезона, победи Септември в Симитли

Закъсалият финансово Нефтохимик записа първа победа за сезона, победи Септември в Симитли  - E-Burgas.com
Архив

Отборът на Нефтохимик успя да запише първа победа през настоящия сезон, след като се наложи с 2:1 над Септември в Симитли в мач от 14-ия кръг на Втора лига, информира БНР. 

Даниел Иванов в 71-ата минута и Симеон Вешев във втората минута на добавеното време донесоха победата на гостите от Бургас.  За домакините Боби Хазуров вкара единствения гол за Септември в последните секунди на двубоя.

Вторият в класирането Локомотив (София) загуби 2 точки в борбата за върха във Втора лига. Отборът на Иван Колев завърши 1:1 при гостуването си на последния в класирането Янтра (Габрово).

Светослав Диков откри резултата с глава в 36-ата минута. В 62-ата минута Християн Кожухаров изравни след колективна грешка в защитата на гостите.

Свързани статии
13 медала за бургаската борба на шампионата за кадети Футболно вълнение - Какво да очакваме от Европейско първенство по футбол през 2024г? Детският спортен клуб “Спортландия” стартира през октомври с първи безплатни тренировки Голове и акценти в българския футбол Турнир по конен спорт „Купа Бургас“ ще се проведе от 5-ти до 12 август на конна база Бургас Черноморец наниза 100 точки на ЦСКА в Бургас "Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Нови успехи за бургаските борци (Снимки) Стоян Копривленски претърпя поражение на Glori Rivals 4 в Токио Гимнастичката Женина Трашлиева е спортист номер 1 на Бургас
Тагове
Нефтохимик футбол спорт
Коментари

Още от последните новини