В"Лазур" отново питат: Кога ще разширите "Зелената зона"?

В

"Принудени сме денонощно да следим за някое случайно освободено паркомясто" оплакват се хората от блок 78

Кога Общински съвет - Бургас ще разгледа нашето предложение за разширяване на т.н. "Зелена зона" в района на к-с "Лазур"? Това питат жителите на блок 78 в комплекса, които отправиха такова искане към местния парламент още през април.

Хората там смятат, че са станали жертва на зоната за платено паркиране, тъй като се намират на самата й граница. Написаните през последните месеци жалби и предложения до общинската администрация обаче не са срещнали разбиране и не са довели съответни конкретни мерки, жалват се хорат. 

"Включените в тази зона райони се изпразниха от автомобили, а ние сме принудени денонощно да следим за някое случайно освободено паркомясто. Съзнателно или не, общинската администрация и общинския съвет, търсейки решение на един проблем, без да оценят докрай последиците от него, противопоставиха едни граждани срещу други, нарушавайки правата на една част от тях." пише в писмото, което е подписано от управителите на етажната ственост от блок 78. 

Те настояват Общински съвет да направи обстойна оценка на резултатите от въвеждането на т.н. "зелена зона" и да се обсъдят нашите предложения за разширяването й. 

 

Коментари

Още от последните новини