Вълнуващи срещи с топ звезди очакват бургазлии през август

Вълнуващи срещи с топ звезди очакват бургазлии през август - E-Burgas.com

Най- вълнуващото събитие за всички последователи на най-актуалните и яки онлайн трендове, налагани от топ влогъри, инфлуенсъри, ютубъри, тик токъри предстои този август. На 21 и 22 август TEEN BOOM FEST се завръща. Локацията е запазена - Бургас, Морска гара.

Най-влиятелните лица от мрежата, както й звезди от кино и музикалната сцена като Мъци, Арти, Чефо, Сандеф и Стела, Сузи и Рени, Алпер Чочев, Еляса, Светът на Ванката, Йоан-Петър, Йоана Темелкова, Ивайло Захариев, 100 kila, Torino & Pashata, Bili Hlapeto и други ще са офлайн и само на една ръка разстояние.

Това е моментът да се снимате с любимите идоли от мрежата, да вземете автограф или да си поговорите с тях, вместо в социалните мрежи.

Втората вълна на фестивала ще превърне Морска гара в жив, пулсиращ и искрящ фестивален град.

Най-яката публика на младежкия фест без аналог ще бъде възнаградена от организаторите с много приятни изненади и съпътстващи събития. За да има вълнение и емоции, всички участници ще бъдат анонсирани един по един. Тази година мотото на фестивала, зад което застават популярните лица от мрежата и сцената, е „Безопасен интернет“ с посланието „Знаеш преди да скролваш на “Digital Scouts”. Те са подготвили страхотна игра с приложението “Digital Scouts”, което можеш да свалиш от Google Play или App Store и да играем заедно на 21 и 22 август на ТЕЕN BOOM FEST на Морската гара в Бургас. Там ще откриеш тяхното специално Telenor кътче, където ще се срещнеш с най-известните български инфлуенсъри и ще научиш повече за безопасното използване на интернет!

Каузата на организаторите е подкрепена от всички участници и партньори. Генерален спонсор на събитието е Telenor Bulgaria.

Като партньори на събитието застанаха още: Sutherland, Scale Fokus Аcademy, Port of Burgas , Kare Design.

Специален партньор на топ тийн събитието на лятото са радио и телевизия The Voice.

Свързани статии
СЗО: Отменете празничните събития и тази година Романтичен уикенд чака влюбените в Бургас Бургас отново със силен тематичен уикенд Бургаската опера отменя всички събития до 26 март Обновеният "Дом на нефтохимика" посреща публика на 13 януари Бургаски таланти спечелиха финансиране за собствени събития Звездите от Евровизия изнасят голям концерт в Бургас
Тагове
звезди събития
Коментари

Още от последните новини