Учениците се връщат в клас от днес, осигурени са тестове до 17 януари

Учениците се връщат в клас от днес, осигурени са тестове до 17 януари - E-Burgas.com
news.bg

От днес учениците отново тръгват на училище след коледната си ваканция. За целта са осигурени тестове за COVID-19 за децата във всички училища в страната до 17 януари 2022 година включително, припомнят от МОН.

За да може те да бъдат тествани веднъж седмично, последните количества с щадящи тестове за ученици бяха доставени у нас на 30 декември 2021 година по поръчка на здравното министерство.

В него днес се очаква експерти да обсъдят мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19 в страната след установените в неделя случаи на Омикрон.

Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) 38 са новозаразените с ковид у нас 60 са новозаразените с ковид у нас Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език 3,5% са положителните ковид проби у нас Мобилен ваксинационен пункт срещу ковид за айтозлии до петък В страната вече са налични нови ваксини срещу ковид Нови 121 човека са новозаразени с ковид "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки)
Тагове
ученици ковид
Коментари

Още от последните новини