Учениците се връщат в клас от днес, осигурени са тестове до 17 януари

Учениците се връщат в клас от днес, осигурени са тестове до 17 януари - E-Burgas.com
news.bg

От днес учениците отново тръгват на училище след коледната си ваканция. За целта са осигурени тестове за COVID-19 за децата във всички училища в страната до 17 януари 2022 година включително, припомнят от МОН.

За да може те да бъдат тествани веднъж седмично, последните количества с щадящи тестове за ученици бяха доставени у нас на 30 декември 2021 година по поръчка на здравното министерство.

В него днес се очаква експерти да обсъдят мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19 в страната след установените в неделя случаи на Омикрон.

Свързани статии
313 са новите случаи на ковид у нас Петима са новозаразените с ковид в Бургаско, рекорден брой излекувани в страната Организират безплатни консултации за ученици след 12 клас 359 са с положителни тестове за ковид у нас Нито един починал от ковид през денонощието Открит урок по право получиха възпитаниците от Немската езикова гимназия 435 са новозаразените с ковид у нас 18 области вече са в зелената ковид зона Младите цветари от Бургас отново сред победителите в Националното състезание по озеленяване 287 са новите случаи с коронавирус
Тагове
ученици ковид
Коментари

Още от последните новини