Три от най- големите и модерни дентални клиники в Бургас участват в номинациите Burgas Business Awards

Три от най- големите и модерни дентални клиники в Бургас участват в номинациите Burgas Business Awards - E-Burgas.com

В сектор „Здравеопазване" във второто номинационно издание за бизнес в морския град Burgas Business Awards се включиха три от най- големите и модерни дентални центрове. Верига дентални центрове „О.СЕМ" са номинирани в предстоящото издание.

 „О.СЕМ" е лидер в областта на оралната и лицево-челюстна хирургия за Бургас. Клиниките разполагат с двама специалисти по орална хирургия и водещият специалист по лицево-челюстна хирургия в тази част на България, като така заема първо място по брой хирурзи за дентална клиника в гр. Бургас и региона. О.СЕМ е и единственото лицензирано лечебно заведение за дентална помощ в Бургас и югоизточна България, което предлага лечение под медицински сън под наблюдението на анестезиолог (обща анестезия), в напълно оборудвана операционна зала със стая за следоперативно настаняване до 24ч.

И двете клиники на О.СЕМ имат сключени пълен пакет договори с НЗОК, което прави услугите на компанията по-широкодостъпни за жителите на град Бургас. В пакета предлагани услуги по НЗОК са включени и абсолютно безплатното извършване на панорамни (ОПГ) снимки за всички здравноосигурени лица.

В номинациите на Burgas Business Awards се включват и от Дентална клиника „Илиев". Клиниката е създадена преди близо 20 години и предлага професионално стоматологично лечение и индивидуален подход към всеки пациент. Стоматологичният център се намира на ул. „Средна гора" №21.

Дентална клиника Илиев покрива всички дейности в областта на стоматологията, без изключение и разполага с богат набор от специализирана техника и апаратура - дентален микроскоп, последно поколение 3D орален скенер, високочестотен лазер, интраорална камера и рентгенов апарат. Разполага с уред за измерване на остеоинтеграцията с цел да се определи стабилността на имплантите. До момента в клиниката са поставени успешно над 600 (вкл. базални) импланти. От 2015 година в клиниката работи и специалист ортодонт.

Предлага се комуникация с пациентите на шест езика. За сигурност и удобство в клиниката има лекарствен консултант - магистър фармацевт на целодневно разположение.

Интернационален дентален център „MYsmile" също се бори за почетната статуетка в бизнес наградите Burgas Business Awards. Любовта към ортодонтията, високите технологии и стремежът към усъвършенстване в професията  е главната мотивация на  д-р Магдалена Николова да създаде „MYsmile" . Той е вторият дентален център след еМ Дент в град Шумен, който тази година навършва 10 години.

Д-р Николова е ключов лидер и лектор за България на един от най-големите производители на алайнери в Европа SMILERS. Тя е единствен консултант в източна Европа на денталния гигант VOCO в областта на иновациите и ортодонтията. Денталния център разполага с единствения лазер в България АТР 38, който е съвместна разработка на BIOTECH и NASA, с широко приложение при всякакъв вид лечения.

Дентален център MYsmile има амбицията и ресурса да бъде "сърцето" на Европа за високотехнологичната индивидуализирана ортодонтия.

В клиниката се работи в сплотен екип, който съвместно съставя и изпълнява сложни планове на лечение във всички области на денталната медицина.

В денталния център предлагат следните услуги: профилактика, ортодонтско лечение, терапия, естетика, детска стоматология, лечение на пародонтит, ортопедично лечение, хирургично лечение и имплантологично лечение.

Церемонията по награждаване на най- успешните бизнес компании от Бургас и региона ще се проведе на 16- ти февруари от 19.00 ч в конферентния център на хотел „България".

Галерия
Коментари

Още от последните новини