Тежки катастрофи на пътя Созопол-Бургас предизвикаха хаос и притеснения сред шофьорите

Тежки катастрофи на пътя Созопол-Бургас предизвикаха хаос и притеснения сред шофьорите - E-Burgas.com
Снимката е илюстративна

Бургас, 10 септември 2024 г. – Пътят Созопол-Бургас се превърна в сцена на няколко тежки пътнотранспортни произшествия през последните дни, които предизвикаха сериозни задръствания и напрежение сред шофьорите. Един от най-сериозните инциденти включва верижна катастрофа с участие на три автомобила, което доведе до блокиране на основния път за няколко часа. 

Според очевидци, инцидентът е станал в ранните сутрешни часове, когато един от автомобилите изгубил контрол и ударил другите две коли, които се движели в същото направление. В резултат на сблъсъка, един от шофьорите е получил тежки наранявания и е транспортиран в болница с опасност за живота.

В друг инцидент, който се случил близо до местността Малка поляна, мъж изгубил контрол над автомобила си и се преобърнал извън пътя. Той е бил незабавно откаран в болница, но за съжаление е починал от получените травми. Местните жители настояват за подобряване на инфраструктурата и поставяне на допълнителни мерки за безопасност по този опасен пътен участък.

Полицията продължава да разследва причините за катастрофите и призовава шофьорите да бъдат изключително внимателни, особено при неблагоприятни метеорологични условия и в участъци с по-голям трафик.

 

Многократно в сайта алармирахме за опасния път. Може да прочетете минали публикации тук 

Коментари

Още от последните новини