Театърът завладява острова с две хитови постановки (Снимки)

Театърът завладява острова с две хитови постановки (Снимки) - E-Burgas.com

Драматичен театър "Адриана Будевска" представя хитовите заглавия "Омайна нощ" и "Лъжата" на откритата сцената на остров Света Анастасия. Досега там са снимани кинофилми, организирани са концерти и изложби. Сега на острова все по-сериозно стъпва още едно изкуство.

Театралното лято на Света Анастасия ще започне на 8 юли с постановката на Жозиан Баласко "Омайна нощ". Режисурата е на Велко Кънев, участват Асен Блатечки, Мария Сапунджиева и Юрий Ангелов. Какво ни предлага това бижу на съвременната френска комедиография?
Действащи лица: една затворничка в петдневен отпуск, един водещ на хитово ТV предаване и един келнер с утежнена биография.
Място на действието: бюфета на гарата (първа част) и апартамента на водещия (втора част).
Време на действието: нощта между два влака за Париж (първа част) и сутринта на другия ден (втора част).
Преобладаващи чувства: Любов Френска (първа част) и тежък махмурлук (втора част).
На 9 и 10 юли гледайте постановката на Флориан Зелер "Лъжата". Режисьор е Борислав Чакринов, участват Асен Блатечки, Койна Русева, Стефан Иванов и Милена Маркова - Маца.

Две двойки. Приятелство. Предателство. Подозрение. Истина или... лъжа.
В центъра на действието са две семейни двойки, които непрекъснато си изневеряват. Те са от средната класа и по свой начин се борят с проблемите на средната възраст.

Спектаклите ще се играят от 21.00 часа на сцената на острова:

* 8 юли  - "Омайна нощ";

* 9 и 10 юли  - "Лъжата".

Програма:

Час на отплаване във всеки от дните: 20:00 часа от "Магазия 1" - качването на кораба ще започва от 19:30 часа с оглед добрата организация и избягване струпването на хора.

Отплаване обратно към Бургас: в 22:30 часа.

Билетите са в продажба от 1 юни на касата на Туристически информационен център до Часовника, Магазия 1 и в билетния център на театър "Адриана Будевска" на ул. "Александровска".

Цена на билет с включен транспорт с кораб "Анастасия": 35 лева.

За информация и резервации - тел.: 0882 004 124 или e-mail: [email protected]

Каса на ДТ"Адриана Будевска" - тел.: 056 842 266.

Галерия
Свързани статии
Американци ще плуват на маратона от Острова Ако искате да плувате от острова до моста вече можете да се запишете Остров Света Анастасия посреща гостите си с миди (Снимки) Остров Света Анастасия днес посреща туристите по специален начин (Снимки) И Летния театър отваря врати лятото, ето прогарамата му Остров Света Анастасия привлича туристи с лечебно-вълшебен фестивал Поради огромен интерес Мариус Куркински отново идва в Бургас Съблазняващ клип примамва туристи на о-в "Света Анастасия" (Видео) Бургаският Драматичен театър отново отваря врати... на острова Дезинфекциран и маркиран островът откри сезон 2020 (Снимки)
Тагове
театър остров света анастасия
Коментари

Още от последните новини