Старозагорски младеж подлуди бургаската полиция

Старозагорски младеж подлуди бургаската полиция - E-Burgas.com
Архив vesti.bg

Младеж на 21-години от Стара Загора буквално побърка бургаската полиция, след екшън гонка в Бургас.

Още в събота бургаски полицаи вдигнали СТОП палка на управлявания от него Ситроен, но младежът, който нямал и книжка не се поколебал да натисне газта и избяга в посока пътен възел Юг.

На кръстовището до бл.70 полицаите забелязали как през прозореца на задната дясна врата от купето на Ситроена е изхвърлена раница, паднала на пътното платно, от която се разпилели множество предмети. Потърсено е съдействие от служители на Първо Районно управление - Бургас, като преди кръговото на изхода за Созопол автомобила е спрян.

Установено е, че младият водач е криминално проявен и отказал да бъде изпробван за употреба на наркотични вещества. Задържан е за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Установено е, че с автомобила се придвижвали още двамамъже от Ямболско и Стара Загора. Извършен е оглед на мястото на падналата раница, като са открити химични вещества / прекурсори/ за производство на наркотични вещества и везна. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.   

Коментари

Още от последните новини