Софтуерни лидери сред участниците в BURGAS BUSSINES AWARDS

Софтуерни лидери сред участниците в BURGAS BUSSINES AWARDS - E-Burgas.com

Софтуерни лидери в региона са със силна заявка за приз в първото издание на BURGAS BUSSINES AWARDS в гала вечерта на 14 април, 2022 година. Пет от водещите компании в компютърния бранш са представени в категория УСЛУГИ и специализирана подкатегория „Ай Ти и Аутсорсинг“. Успешният мениджмънт на компаниите ще затрудни максимално избора на журито в паметната вечер, когато трябва да изберат най-добрия представител на бранша.

„FADATA“

„Fadata“ е една от най-бързо развиващите се софтуерни компании в България и един от водещите доставчици на застрахователни решения в световен мащаб. Основният й продукт INSIS,  е признат като лидер в индустрията от най-влиятелните анализатори на застрахователни решения в световен мащаб - Gartner и Celent. Клиенти са й водещи застрахователи както у нас, така и в Европа. Към днешна дата, повече от  60 застрахователни компании в Европа, Близкия изток, Африка и Латинска Америка използват решенията на „Fadata“.

„A Data Pro“

„A Data Pro“ e международна компания, специализирана в медийните и бизнес анализи, както и всичко, свързано с обработка на данни и информация. Екипът й е интернационален и включва над 500 души, а клиенти са едни от водещите имена на пазара.

В основата на успеха на „A Data Pro“ стои иновативната екосистема - микс между хората и изкуствения интелект. Експертите на компанията покриват пълния спектър от информационни услуги – от събирането на данни и информация до генерирането на изводи и подпомагането на бизнесите при взимането на информирани решения, базирани на наличния анализ.

„Scalefocus”

Scalefocus е водеща компания в областта на софтуерното инженерство и предоставянето на дигитални услуги, доверен технологичен партньор за клиенти от Северна Америка, Европа и Близкия Изток.

От създаването си до днес компанията реализира успешно над 500 проекта за повече от 300 клиенти, като си партнира с Fortune 500 компании и лидери от различни индустриални вертикали – здравеопазване, финанси и застраховане, информационни технологии, енергетика, логистика и др.

Scalefocus има седем развойни центъра в България, Северна Македония и Турция, както и търговско представителство в САЩ. Компанията е силно ангажирана с Бургас, където е и един от българските развойни центрове, като работи активно за развиване на цялата IT общност чрез редица образователни инициативи и проекти.

„Съдърланд“

Съдърланд е компания за дигитална трансформация, ръководена от своя дългогодишен опит.
Повече от 35 години компанията се грижи за своите клиенти, като предоставя измерими резултати и ускорява растежа им. Съдърланд отваря врати в България през 2008 година. Оттогава до днес, екипът от 2500 професионалисти в България работи за 22 световно известни компании от 8 индустрии.

„DIGITALL“

„DIGITALL“ е дигитален лидер, роден от две технологични компании с повече от 20 години опит на световния пазар. Компанията предоставя следващото поколение дигитална трансформация и облачни услуги в сферата на дигитализацията. Нейната цел е да дигитализира и защитава клиентите, служителите и данните. Клиентите й се доверяват за трансформацията на основните им бизнес процеси по сигурен начин в дигиталния свят.

Компанията оперира в световен мащаб и има над 1400 служители в 27 офиса в 12 страни в Европа и Северна Америка.

В допълнение към създаването на конкурентно портфолио, екипът на компанията е установил стратегически партньорски отношения с водещи технологични компании, сред които Salesforce, Microsoft, IBM, SAP, Oracle, Cisco, Snowflake, Zuora и др. Фирмата е член на AIBEST, ГБИТК и AmCham.

Свързани статии
Наградиха най- добрите бизнеси в Бургас и региона за 2023 на бляскава церемония Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Зов до бургаските предприятия: Кандидатствайте за енергийна ефективност в сградите си Министърът на иновациите: Ще подкрепим бизнеса с 1,2 млрд. лв. до юни Водещи американски IT компании представиха възможности с местния бизнес Нови отличия за бизнеса в Бургас Малки и средни бургаски предприятия могат да получат финансова помощ, ето как Учат бургаски бизнесмени как да завладяват външни пазари Българите спасили сезона по Южното Черноморие, летището със 70% ръст на полетите Мощен чуждестранен инвеститор строи предприятие в Бургас (Снимки)
Тагове
бизнес BURGAS BUSINES AWARDS
Коментари

Още от последните новини