Шофьор проследи "паяка" в Бургас, ето какво видя

Шофьор проследи
снимка: архив

За 25 минути подмина близо 20 коли, които нарушаваха закона, твърди Диян Башев

Бургазлия реши да си направи интересен експеримент, като реши да проследи една от репартиращите машини на община Бургас. Това твърди самият Диян Башев, който цели 25 минути карал след "паяка", след като забелязал, че машината не вдигнала спрялата пред него кола на пешеходната пътека на кръстовището на ул "Александровска" и "Самуил". 

"25 минути камионът се въртя, като през това време мина покрай поне 20 паркирали нарушители на ЗДвП, които освен, че покриваха критериите за репартиране, откровено пречеха на движението на автомобилите, а някои от тях и на пешеходците върху тротоарите. 

Още по-странно стана, когато репатратора, дори повтори маршрута си, респективно и нарушителите по него, но не спря при никого! Най-накрая, след 25 минути безцелно обикаляне, в уличката на църквата Св. Богородица си намери жертва, но жената беше до колата. Не я вдигнаха.

Служителите тръгнаха към съседния автомобил. Докато слагаха скобите обаче, и неговия шофьор дойде с момченцето си от църквата и на него вдигането му се размина. Въпросът обаче е в това, че този екип обикаляха 25 минути и минаха покрай, други поне 20 автомобила, защото повториха маршрута и не си "харесаха" никой, а и ЯВНО не бяха тръгнали към адрес по сигнал! Та...Няма ли човек, който отговаря за логистиката на тези машини!?"

Бургазлията е писал оплакването си на фейсбук профила на Димитър Николов, която напоследък се превърна в редовно място за оплакване на недоволни граждани. 

Коментари

Още от последните новини