Реорганизират движението на ул. "Янко Комитов" заради ремонт на канализацията

Реорганизират движението на ул.

Продължават ремонтно-възстановителните дейности на канализацията в локала от северната страна на ул. „Проф. Яким Якимов“. От днес за период от две седмици се въвежда временна реорганизация в района на магазин „Лидл“ и транспортна фирма „Авто Трейд“.

За целта е необходимо затваряне на постоянната пътна връзка към тях и изграждане на временна такава, като вход/изходът ще е от търговски обект „Авточасти Автоактив“.

"Съобразявайте се с промяната и използвайте временната връзка от и към „Лидл“ и фирма „Авто Трейд“, съобщават от общината.

Свързани статии
Затварят ключово кръстовище в Созопол до 8 май АПИ обяви кои пътища в област Бургас ще бъдат ремонтирани през 2022 година Ето как изглеждат някои обновени улици в ЦГЧ след ВиК ремонтите (Снимки) Затварят за движение улица в Созопол до края на април АПИ: Кръпките по пътищата са временно решение, ремонтите ще започнат при по-топло време Ремонтират още една бургаска улица след подмяна на ВиК Въвеждат временна организация на движението по ул. „Индустриална“ Рекорден бюджет за регионално развитие, ето кои проекти в Бургаско са включени Затварят улица в Северната промишлена зона заради ремонт Ревизията на наддоговорените текущи ремонти на пътища продължава
Тагове
ремонт канализация
Коментари

Още от последните новини