Реорганизират движението на ул. "Янко Комитов" заради ремонт на канализацията

Реорганизират движението на ул.

Продължават ремонтно-възстановителните дейности на канализацията в локала от северната страна на ул. „Проф. Яким Якимов“. От днес за период от две седмици се въвежда временна реорганизация в района на магазин „Лидл“ и транспортна фирма „Авто Трейд“.

За целта е необходимо затваряне на постоянната пътна връзка към тях и изграждане на временна такава, като вход/изходът ще е от търговски обект „Авточасти Автоактив“.

"Съобразявайте се с промяната и използвайте временната връзка от и към „Лидл“ и фирма „Авто Трейд“, съобщават от общината.

Свързани статии
Затварят временно кръстовището на "Шейново" и "Македония" Започва обновяването на ул. "Шейново" Ремонтират две улици в центъра на Бургас, променят движението от понеделник Правят ремонт на площад в Созопол Временни промени в движението ще има и в "Меден рудник" Затварят част от ул. "Шейново" утре Затварят още едно кръстовище в центъра заради ВиК ремонтите В Созопол се пребориха за държавни 1,5 млн. лева за ремонт на улица Монтират камери на бургаско кръстовище, движението в събота ще е затруднено Затварят за месец и част от "Шейново"
Тагове
ремонт канализация
Коментари

Още от последните новини