Пускат нощни автобуси заради музикалните фестивали в Бургас

Пускат нощни автобуси заради музикалните фестивали в Бургас - E-Burgas.com

В Бургас може да се ползва градски транспорт и през нощта. Това ще е особено полезно на всички меломани, които през настоящата седмица ще посетят Street food & Music festival на Морска гара и Spice music festival на същото място. Тези събития свършват късно, така че прибиращите се след тях могат да се запознаят с графика на нощната линия тук:

- от Терминал "Меден рудник" в часовете 23:30; 00:30; 01:30; 02:30 и 03:30... до спирка Иван Вазов - сп. Терминал Юг - сп. Цар Петър - продължава по маршрута.

- от Терминал "Славейков" в часовете 00:00; 01:00; 02:00; 03:00 и 04:00... до спирка Опера - сп. Терминал Юг - сп. Транспортна болница - продължава по маршрута.  

За времето от вечерта на сряда срещу четвъртък (5-6 август) до вечерта на неделя срещу понеделник (9-10 август), нощната линия ще се изпълнява с допълнителна спирка на Терминал Юг.

Както ви съобщихме вчера, "Бургасбус" пуска и допълнителни нощни курсове по линии Б11 и Б12: https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/43456.

Свързани статии
Нови маршрути и курсове на автобусите в Бургас за новата учебна година Ето кога и как може да потърсите компенсация от "Бургасбус" Кондукторка пострада при поредно отнемане на предимство на автобус от градския транспорт Още една автобусна спирка в Бургас стана "зелена" (Снимки) Изненадващи проверки за маски в градския транспорт в Бургас (Снимки) Възобновяват късните линии на градския транспорт в кварталите Ученическите автобуси на Бургас са дезинфектирани и отново ще пътуват от понеделник Шефът на „Бургасбус“ рязал живо месо, за да оцелее фирмата в пандемията Глътка въздух за Бургасбус: Пътниците се увеличили, връщат Т1 от понеделник Временно променят маршрутите на две линии заради уличните ремонти
Тагове
бургасбус автобуси линии
Коментари

Още от последните новини