Промени в движението около гробищата заради Черешова задушница

Промени в движението около гробищата заради Черешова задушница - E-Burgas.com

Във връзка с провеждане на т.нар. „Черешова задушница”, движението на автомобили в района на траурния парк от 07.30 ч. днес до нормализиране на трафика ще бъде организирано еднопосочно, като МПС  ще влизат през източния вход /до бензиностанция “Петрол”/ и ще излизат през южния, на ул.”Транспортна” /главен вход/.

Улица „Транспортна“ ще бъде затворена за движение за леки автомобили в участъка от кръговото движение до бензиностанция “Петрол” на влизане в гр.Бургас от гр.Варна, до кръстовището в близост до магазин „ЛИДЛ“, като движението ще бъде отклонявано към бул. „Димитър Димов“. Ще се пропускат само товарни автомобили и автобуси от градския и междуселищен транспорт.

Полицейските служители ще бъдат разположени в близост до пешеходните пътеки, като ще осигуряват безопасното преминаване на пешеходци.

Свързани статии
Отбелязваме Архангелова задушница Отбелязваме Архангелова задушница в събота, ето кои автобуси пътуват до Гробищен парк Запознават бургаските деца с правилата за безопасност на движението Временна организация на движението в Бургас заради колоездачната обиколка на България Безплатен транспорт в Поморие за днешната Задушница Отбелязваме голяма Задушница, почитаме паметта на починалите Бургас отбелязва Архангелова задушница с общоградско поклонение Бургазлии с удобен градски транспорт до гробищата на Задушница Черешова задушница е, ето каква е организацията на движението около гробищата Отбелязваме Голяма задушница, промени в движението около гробищата
Тагове
задушница движение
Коментари

Още от последните новини