През юни в Бургас: "Петлите" и Гери Никол със съвместен концерт

През юни в Бургас:

Танцова формация" Петлите" продължава традицията да дели една сцена с актуални и знакови български звезди. През годините много хитови певци и танцьори застанаха на сцената редом до талантливите деца от Бургас.

Постоянната  си подкрепа дават Нешка Робева, известни фолк изпълнители като Анелия и Ани Хуанг, Михаела Филева и Вензи, Мариана Попова, Орлин Павлов, Кичка Бодурова, Петя Боюклиева, Поли Генова, Мери Бойс Бенд, Тони Димитрова, Рафи, Деян Неделчев- Икебаната и много други.

На 14 юни в Летния театър на Бургас от 19:00ч. ще се състои поредният концерт на бургаските деца, в който с  40 минутно шоу ще вземе участие нашумялата певица  Гери Никол.  Тя пристига с танцьорите и екипа си в подкрепа на каузата на "Петлите", а именно- деца в неравностойно положение да се социализират посредством средствата на музиката и танца.

Освен Гери Никол, пред бургазлии   на сцената с "петлетата" ще излязат BS ROYALS, FORSITE CREW, Вокална формация на детски хор " Милка Стоева ",Танцова школа "Ди Енд Джи", Танцова школа "Дюн", Народен хор Трепетлика, Лидия Стаматова, Иван Притъргов .

Всички те са показали през годините подкрепата и приятелството към групата.  Билети за спектакъла може да си закупите от касата на НХК и на iventim.bg.

 

Коментари

Още от последните новини