Последен топъл ден, от утре облаци и дъжд

Последен топъл ден, от утре облаци и дъжд - E-Burgas.com

Последен топъл ден от поредицата. До обяд ще е предимно слънчево. След обяд от северозапад облачността ще започне да се увеличава и през нощта срещу петък в крайните северозападни райони ще завали дъжд.

Вятърът в по-голямата част от страната ще остане от югозапад, в югоизточните райони ще е временно силен. Минималните температури бъдат между 0 и 5 градуса, а максималните между 12° и 17°, в София 12°.

През следващите два дни до края на тази и в началото на новата седмица времето ще е предимно облачно, на места със слаби валежи от дъжд. Сняг ще превалява в планините в Западна България, а в събота и в северозападните райони.

Температурите ще се понижат и през повечето дни минималните ще бъдат между 1° и 6°, а максималните между 5 и 10 градуса.

Свързани статии
Ветровито време и днес Ветровито днес, с валежи главно в планините И днес разкъсана облачност, до 4 градуса по морето Облачна събота с дъжд в източните райони Облачното и дъждовно време остава и днес Слънчев уикенд, но истинската зима се задава Времето остава топло и днес Слънчево и топло време по Черноморието Предимно слънчево време на Коледа Облачно и ветровито време в неделя
Тагове
време
Коментари