Поредно отличие за созополския клуб „Киборг"

Поредно отличие за созополския клуб „Киборг
Тони Шивачев е новият шампион на България в тежка категория в третото издание на Турнира по бодибилдинг и фитнес „Хеброс", който се проведе преди броени дни в град Пазарджик.
 
За тази година това е първото подобно състезание, в което се включиха над 100 състезатели в общо 11 категории и конкуренцията на Тони бе жестока. Спечелвайки престижната титла в Републиканския турнир, Шивачев е с амбиции за Европейското първенство, което ще се проведе след 3 седмици в Испания.
 
Тони Шивачев започва своята кариера в бургаската школа "Атлант Георги Николов". След като става абсолютен балкански шампион на младежите, той прекъсва за дълго състезателната си кариера. 20 години по-късно, през 2014г. се завръща триумфално, ставайки абсолютен шампион на България по културизъм за мъже, като защитава СК "Киборг". 
 
СК „Киборг" е единственият клуб в България с двама абсолютни шампиони - Тони Шивачев и основателят на клиба Иван Милков, който е четирикратен републикански и двукратен абсолютен шампион.
Галерия
Свързани статии
Емоции и много адреналин на спортния уикенд в Бургас (Снимки) Гмуркач се натъкна на дънна мина край Созопол Отварят пункт в Созопол за опасни битови отпадъци Спортен уикенд очаква бургазлии Созопол търси преброители за Преборяване 2021 Новият спонсор на „Нефтохимик 2010“: Вярваме, че ще защитят титлата (Снимки) Созопол се сдоби с нови пожарни по трансграничен проект В Созопол разработват план за интегрирано развитие на общината Незаконни прегради спират достъпа до морето край Буджака Гришо отпадна от US Open
Тагове
созопол спорт
Коментари

Още от последните новини