Поредно отличие за созополския клуб „Киборг"

Поредно отличие за созополския клуб „Киборг
Тони Шивачев е новият шампион на България в тежка категория в третото издание на Турнира по бодибилдинг и фитнес „Хеброс", който се проведе преди броени дни в град Пазарджик.
 
За тази година това е първото подобно състезание, в което се включиха над 100 състезатели в общо 11 категории и конкуренцията на Тони бе жестока. Спечелвайки престижната титла в Републиканския турнир, Шивачев е с амбиции за Европейското първенство, което ще се проведе след 3 седмици в Испания.
 
Тони Шивачев започва своята кариера в бургаската школа "Атлант Георги Николов". След като става абсолютен балкански шампион на младежите, той прекъсва за дълго състезателната си кариера. 20 години по-късно, през 2014г. се завръща триумфално, ставайки абсолютен шампион на България по културизъм за мъже, като защитава СК "Киборг". 
 
СК „Киборг" е единственият клуб в България с двама абсолютни шампиони - Тони Шивачев и основателят на клиба Иван Милков, който е четирикратен републикански и двукратен абсолютен шампион.
Галерия
Свързани статии
13 медала за бургаската борба на шампионата за кадети Футболно вълнение - Какво да очакваме от Европейско първенство по футбол през 2024г? Детският спортен клуб “Спортландия” стартира през октомври с първи безплатни тренировки Голове и акценти в българския футбол Турнир по конен спорт „Купа Бургас“ ще се проведе от 5-ти до 12 август на конна база Бургас Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища Черноморец наниза 100 точки на ЦСКА в Бургас "Дея Спорт" с бележит обрат в Стара Загора Нови успехи за бургаските борци (Снимки)
Тагове
созопол спорт
Коментари