Поредни ограничения на "Тракия" заради ремонти

Поредни ограничения на

До 15 ч. днес движението при км 21 на АМ "Тракия" в посока София се осъществява в активната и аварийната лента поради демонтаж на мантинели. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Масово чувство за безнаказаност по пътищата у нас Колите втора ръка поскъпнаха с близо 50 на сто АПИ: Карайте внимателно към Бургас по магистралата, монтират се мантинели Аварирал камион затруднява движението по "Тракия" към София Сериозен скок на цените на колите втора ръка, за нов автомобил се чака близо година България сред държавите с най-стар автопарк и най-неподготвени млади шофьори Експерти съветват как да шофираме безопасно Кола се запали в движение на АМ "Тракия" Катастрофа на "Тракия" предизвика 100 км задръстване към морето Гневни бургазлии: Паркираме на "Синя зона", а колите ни затъват в кал (снимки)
Тагове
Тракия автомобили
Коментари

Още от последните новини