Поредни ограничения на "Тракия" заради ремонти

Поредни ограничения на

До 15 ч. днес движението при км 21 на АМ "Тракия" в посока София се осъществява в активната и аварийната лента поради демонтаж на мантинели. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Свързани статии
Акция "Скорост и пешеходци" до неделя Турски ТИР и три коли катастрофираха на "Тракия" АПИ: Утре ще вали сняг, подгответе автомобилите за зимни условия Пускат поетапно автомобилите на "Тракия" в посока Бургас заради сняг Митницата продава на търг коли, иззети на границата с Турция Регионалният министър: Цената на километър на магистралите зависи от терена Затварят магистрала "Тракия" между Бургас и Карнобат заради сняг и вятър с над 100 км/ч Безкрайните ремонти на "Тракия" продължават и днес КАТ събра над 100 милиона лева от глоби за година Ето къде са поредните ограничения на магистрала "Тракия"
Тагове
Тракия автомобили
Коментари

Още от последните новини