По 50 лв. за всички пенсионери през септември

По 50 лв. за всички пенсионери през септември - E-Burgas.com

Всички български пенсионери ще получат добавка от 50 лева към пенсиите си за септември. На днешното правителствено заседание, което се провежда онлайн, правителството отпусна над 106 мил. лева, предназначени за 2,1 милиона пенсионери.

„Парите още днес ще бъдат преведени по сметките на НОИ. За втори пореден месец ще помогнем на най-уязвимите български граждани“, посочи премиерът Бойко Борисов на профила си във фейсбук.

Предвижда се да отдели същата допълнителна сума и за октомври.

„Ситуацията в света не е лека и ние продължаваме с нашите действия, за да може да окажем подкрепа на всеки един българин“, допълни министър-председателят.

Свързани статии
Манолова: Ключът към решаването на проблемите в България е повишаването на доходите 17 хиляди са безработните в Бургас и Варна в сферата на туризма Мощна дезинфекция и безплатни маски в първия ден от раздаването на пенсиите в Бургас Започна раздаването на пенсии при строга организация От понеделник в Бургас подготвят пощенските клонове за пенсиите Отбелязваме Цветница в неделя със специални инструкции в бургаските храмове Изплащат пенсиите от 7 април Пенсиите и великденските добавки ще се изплащат от 7 до 23 април
Тагове
пенсии
Коментари

Още от последните новини