По 200 коли на ден връщали от КПП-тата в Бургаско преди Великден

По 200 коли на ден връщали от КПП-тата в Бургаско преди Великден - E-Burgas.com

Извършва се проверка за истинността на данните от голяма извадка декларации

Средно по 200 автомобила на ден са били връщани от КПП-тата в Бургаско в дните преди Великден. Засилва се контролът по главните улици на Бургас за спазването на заповедта на министъра. Това стана ясно от информация, разпространена от общинския кризсен щаб. 

ОД на МВР извършва приоритетно проверка за истинността на данните от голяма извадка декларации, представени на КПП-тата. Има установени неверни данни в някои от проверените вече декларации и нарушителите ще бъдат подадени на Районната прокуратура.

Ситуацията в ромските махали е спокойна. Всички мерки на Общинския кризисен щаб по дезинфекция, доставка на храна и контрол се изпълняват в непрекъснат режим.

Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Затварят всички пунктове на българо-турската граница през нощта Засилен трафик на границата с Гърция, но няма задръствания 903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Задържаха трима турци за пренос на наркотици през границата Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус
Тагове
коронавирус КПП
Коментари