Пламен П. Попов представя Е-волюционно предприемачество на EVIZIA в Бургас

Пламен П. Попов представя Е-волюционно предприемачество на EVIZIA в Бургас - E-Burgas.com

"Повечето хора вярват, че бизнес се прави, за да вади пари и тогава да бъде полезен на света. Но бизнесът първо трябва да е полезен на света, за да вади пари.”

- Пламен П. Попов

"Парк Арена ОЗК" ще бъде домакин на първото издание на EVIZIA тех шоу тази седмица в дните от 17 до 19 май. Най-новото електромобилно шоу, организирано от eCars, стартира дебютно на "Парк Арена ОЗК"  със съдействието на Община Бургас и основен партньор Медийна група "Ивент мениджмънт".

EVIZIA е насочено директно към бизнеса, потребителите и развитието тех шоу, където новите електромобилни, устойчиви и свързани технологии могат да се видят, изпробват и реализират. Това прави добавянето на стойност от ключово значение и една такава ценна добавка за събитието идва от възможността Пламен Попов да представи нови техники в предприемачеството.

Пламен е български предприемач, майстор в продажбите, съосновател на "Университет за личностно развитие и предприемачество", в чието строителство и акредитация предстои да инвестира над 3.5 млн лв., както и на и "Големият взрив" - най-големият форум за личностно развитие и предприемачество в Източна Европа.

Пламен има над 15 годишен опит и повече от 13 бизнес проекта зад гърба си и вече пета година развива успешна компания за обучения в сферата на личностното развитие, предприемачеството и продажбите, като за този период постига икономически разтеж от близо 40 000 процента.

Автор е на книгата "Предприемачът", в която разкрива практическия си над 15 годишен бизнес опит с успехите и предизвикателствата в него.

Водещ и търсен лектор с опит на сцените на Webit, Големият взрив, жури на Startup weekend Varna, изнасял е лекции в редица български университети в София и страната.

Сега Пламен се включва и в EVIZIA, в своя роден град, където ще представи и изцяло нов продукт - дигитална визитка. Ела, за да научиш повече.

 

 

Коментари

Още от последните новини