Параноя в Бургас: Съсед топи съседа за нарушена карантина

Параноя в Бургас: Съсед топи съседа за нарушена карантина - E-Burgas.com

Константирани са само две нарушения, хората отишли до магазина за хляб

Бургазлии масово подават сигнали за нарушения на карантината на техни съседи, които са се върнали скоро от чужбина. Това заяви кметът Димитър Николов пред журналисти след заседанието Областния щаб за борба с грипа.

"Със съедействие на ОДП правим проверки за сигнали за нарушение на карантината. В 90% от случаите не се потвърждава нарушение на карантината. Имаме две нарушения, като хората са казали, че са отишли до магазина за хляб" заяви Николов. По думите му част от сигналите отиват директно на телефон 112. 

В момента 129 души са поставени под карантина в област Бургас, а за града случаите са 74,. 

 


.

Свързани статии
903 са новозаразените с ковид за последното денонощие Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини