Параноя в Бургас: Съсед топи съседа за нарушена карантина

Параноя в Бургас: Съсед топи съседа за нарушена карантина - E-Burgas.com

Константирани са само две нарушения, хората отишли до магазина за хляб

Бургазлии масово подават сигнали за нарушения на карантината на техни съседи, които са се върнали скоро от чужбина. Това заяви кметът Димитър Николов пред журналисти след заседанието Областния щаб за борба с грипа.

"Със съедействие на ОДП правим проверки за сигнали за нарушение на карантината. В 90% от случаите не се потвърждава нарушение на карантината. Имаме две нарушения, като хората са казали, че са отишли до магазина за хляб" заяви Николов. По думите му част от сигналите отиват директно на телефон 112. 

В момента 129 души са поставени под карантина в област Бургас, а за града случаите са 74,. 

 


.

Свързани статии
Отново ръст на заразените с ковид, 566 за денонощие Ковид превзе отново всички общини в областта Девет общини в Бургаско без нито един случай на ковид, но смъртността не отстъпва 544 са новите случаи на ковид в страната, Бургас на второ място 15 нови случая на коронавирус в Бургас 552 са новите случаи на ковид, от днес част от мерките падат 41 са новите случаи на ковид в Бургас, двама са починали 6728 пребориха коронавируса за едно денонощие, 535 са новите случаи Половината област без нито един случай на ковид, за първи път и без починали Четирима души починаха от ковид в Бургаско, само три са общините без нови случаи
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини