Параноя в Бургас: Съсед топи съседа за нарушена карантина

Параноя в Бургас: Съсед топи съседа за нарушена карантина - E-Burgas.com

Константирани са само две нарушения, хората отишли до магазина за хляб

Бургазлии масово подават сигнали за нарушения на карантината на техни съседи, които са се върнали скоро от чужбина. Това заяви кметът Димитър Николов пред журналисти след заседанието Областния щаб за борба с грипа.

"Със съедействие на ОДП правим проверки за сигнали за нарушение на карантината. В 90% от случаите не се потвърждава нарушение на карантината. Имаме две нарушения, като хората са казали, че са отишли до магазина за хляб" заяви Николов. По думите му част от сигналите отиват директно на телефон 112. 

В момента 129 души са поставени под карантина в област Бургас, а за града случаите са 74,. 

 


.

Свързани статии
БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните Ето кога сваляме маските Бургас и Царево с висок брой новозаразени с ковид Скочиха новозаразените в областта, четири общини с по над 10 нови случая Глътка въздух в региона: Едва 34 новозаразени с ковид, нито един смъртен случаи 88 са новозаразени в Бургаско, лек спад на новите случаи в страната Бургаска област осъмна с нови 110 случая на коронавирус 913 нови случаи на коронавирус у нас 105 нови души в Бургаско са с коронавирус, 1212 общо у нас Отново в изходна позиция: 131 нови случая на ковид в Бургас
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини