Параноя в Бургас: Съсед топи съседа за нарушена карантина

Параноя в Бургас: Съсед топи съседа за нарушена карантина - E-Burgas.com

Константирани са само две нарушения, хората отишли до магазина за хляб

Бургазлии масово подават сигнали за нарушения на карантината на техни съседи, които са се върнали скоро от чужбина. Това заяви кметът Димитър Николов пред журналисти след заседанието Областния щаб за борба с грипа.

"Със съедействие на ОДП правим проверки за сигнали за нарушение на карантината. В 90% от случаите не се потвърждава нарушение на карантината. Имаме две нарушения, като хората са казали, че са отишли до магазина за хляб" заяви Николов. По думите му част от сигналите отиват директно на телефон 112. 

В момента 129 души са поставени под карантина в област Бургас, а за града случаите са 74,. 

 


.

Свързани статии
Детска учителка от Русе лепна коронавирус Отново ръст на заболелите с Covid-19, Бургас и Благоевград с най-много нови 16 са новозаразените случаи на коронавирус в Бургаско 81 деца от училища и детски градини са заразени от началото на учебната година Нови шест случая на Covid-19 в областта Кметът на Бургас: Няма паника в училищата, сигурно ще има и още случаи Равносметка: 80% по-малко чужденци и 8% повече българи по морето през юли 201 са новите случаи на Covid-19 у нас, в Бургаско - 12 Кунчев е против КПП-тата при нова вълна на вируса ЦАУ "Зора" затвори за граждани заради заразен служител
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини