Параноя в Бургас: Съсед топи съседа за нарушена карантина

Параноя в Бургас: Съсед топи съседа за нарушена карантина - E-Burgas.com

Константирани са само две нарушения, хората отишли до магазина за хляб

Бургазлии масово подават сигнали за нарушения на карантината на техни съседи, които са се върнали скоро от чужбина. Това заяви кметът Димитър Николов пред журналисти след заседанието Областния щаб за борба с грипа.

"Със съедействие на ОДП правим проверки за сигнали за нарушение на карантината. В 90% от случаите не се потвърждава нарушение на карантината. Имаме две нарушения, като хората са казали, че са отишли до магазина за хляб" заяви Николов. По думите му част от сигналите отиват директно на телефон 112. 

В момента 129 души са поставени под карантина в област Бургас, а за града случаите са 74,. 

 


.

Свързани статии
В началото на юни разхлабват още мерки, но маските няма да отпаднат скоро Климатолог: Чистият въздух на морето ще прогони вируса Хоспитализираните с коронавирус у нас вече са под 200, 17 са новите случаи Коронавирусът продължава да отстъпва - 32-ма излекувани срещу 17 новозаразени у нас Бургаските учители и служители в детски градини бяха тествани за коронавирус, няма нито един заразен 42-ма се излекуваха от коронавирус за денонощието 39 са новите случаи на коронавирус, оздравелите отново са повече Д-р Симидчиев: Ще има нови вълни на Covid-19, но няма да са толкова тежки Три нови жертви на Covid-19, почина 31-годишен мъж от Ямбол 37 са новите случаи на коронавирус у нас
Тагове
коронавирус
Коментари

Още от последните новини