Отмениха важно обществено обсъждане в Царево заради пандемията

Отмениха важно обществено обсъждане в Царево заради пандемията - E-Burgas.com

Отменя се провеждането на обществено обсъждане на проекта за изменение на общия устройствен план на Община Царево, доклада за екологична оценка, доклада за оценка степента на въздействие и всички приложения към тях. То беше предвидено да се проведе от 17:30 часа на 13 април 2020 г. в залата на читалище „Георги Кондолов“ в град Царево, съобщиха от МРРБ.

Планираното мероприятие се отменя заради актуалната обстановка в страната, извънредното положение у нас, обявено с решение на Народното събрание във връзка с разрастващата се пандемия от COVID-19 и заповедта на министъра на здравеопазването за въвеждане на противоепидемични мерки на територията на Република България, с която се преустановяват всякакъв вид масови мероприятия.
 

Свързани статии
435 са новозаразените с ковид у нас Прекратиха договора за изработване на общия устройствен план на Царево Вирусолог: Коронавирусът не изчезва, продължава да мутира Обявиха ключови проекти в Царево за обекти от регионално значение 321 са новозаразените с коронавирус Проф. Христова за ковид: Най-страшното вече е зад гърба ни Най-тежката мярка за мъж, обрал кметството в Резово Новите случаи на ковид у нас отново надхвърлиха 2000 Асен Личев отхвърли искане за спиране на строителството в имот в Синеморец БАН: Броят на заразените е 4-5 пъти по-голям от регистрираните
Тагове
царево коронавирус
Коментари

Още от последните новини