Отмениха важно обществено обсъждане в Царево заради пандемията

Отмениха важно обществено обсъждане в Царево заради пандемията - E-Burgas.com

Отменя се провеждането на обществено обсъждане на проекта за изменение на общия устройствен план на Община Царево, доклада за екологична оценка, доклада за оценка степента на въздействие и всички приложения към тях. То беше предвидено да се проведе от 17:30 часа на 13 април 2020 г. в залата на читалище „Георги Кондолов“ в град Царево, съобщиха от МРРБ.

Планираното мероприятие се отменя заради актуалната обстановка в страната, извънредното положение у нас, обявено с решение на Народното събрание във връзка с разрастващата се пандемия от COVID-19 и заповедта на министъра на здравеопазването за въвеждане на противоепидемични мерки на територията на Република България, с която се преустановяват всякакъв вид масови мероприятия.
 

Свързани статии
След потопа по Черноморието:Какво остана след водната стихия в "Арапя" (ВИДЕО+СНИМКИ) Започва брегоукрепването на Централния плаж в Царево Съдът отряза Лапчев за лодките на Корал 903 са новозаразените с ковид за последното денонощие 17-годишен загина в катастрофа между Лозенец и Царево Ангел Кунчев: Трябва да вземем мерки сега, за да не пълним пак болниците Бурни страсти в Царево заради обявяването на залива "Корал" за защитена местност 643 са новите случаи на коронавирус 435 са новозаразените с ковид у нас Прекратиха договора за изработване на общия устройствен план на Царево
Тагове
царево коронавирус
Коментари

Още от последните новини